Rotterdam AhoyRotterdam Ahoy
Back Back Locaties

Rotterdam Ahoy

  • Ahoy-weg 10
    3084 BA Rotterdam

    Tel: :010 293 3300

  • Rotterdam Ahoy

In het kort

  • Multifunctioneel
  • Hallen variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2

Ga naar de website

Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit. De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor grote concerten, conferenties, toernooien en beurzen. De Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 zijn uitermate geschikt voor onder meer bedrijfsfeesten, tentoonstellingen en beurzen. In 2020 breidt Ahoy met 50% uit! De bouw van het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) is in volle gang. De uitbreiding bestaat uit een unieke zaal die zowel ingezet kan worden als auditorium als concertzaal: de RTM Stage. Op de tweede en derde etage komen maar liefst 35 break out rooms die los van elkaar of gezamenlijk kunnen worden ingezet.

Ook in het Congres- & Vergadercentrum kunt u terecht voor kleinere congressen, presentaties en vergaderingen. Het centrum bestaat uit een congreszaal voor 480 gasten en zes vergaderzalen die variëren in oppervlakte en voorzien zijn van alle denkbare faciliteiten. U kunt een of meerdere zalen huren en eventueel ook nog gebruik maken van de Ahoy Arena en de Beurs- & Evenementenhallen en in de toekomst het RACC, wat allemaal direct in verbinding staan met het Congres- & Vergadercentrum. Stelt u het zich eens voor: direct na de vergadering met uw relaties door naar een spectaculair concert.

Rotterdam Ahoy biedt een uniek totaalconcept waarmee optimaal wordt ingespeeld op de groeiende behoefte in de markt aan persoonlijk contact. Het streven van de organisatie is een winstgevende en toonaangevende internationaal opererende onderneming te zijn die beurzen, evenementen, concerten, congressen en vergaderingen initieert, organiseert, exploiteert, accommodeert en faciliteert.

 

Download de brochure

ONS VERHAAL

 

Neem contact op met Rotterdam Ahoy

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Rotterdam Ahoy zal z.s.m. contact met u opnemen.