Als VIP naar NN North Sea Jazz?Als VIP naar NN North Sea Jazz?
Back Back Nieuws

Als VIP naar NN North Sea Jazz?

25 november 2019

Al sinds de eerste editie in 1976 is het North Sea Jazz Festival hét festival van jazz, blues, funk, hiphop, world en pop. Dit mateloos populaire festival vindt plaats in Rotterdam Ahoy en verandert de stad tijdens dit ene weekend in juli voor even in de jazzhoofdstad van de wereld. Ook buiten onze landsgrenzen staat dit festival immers bekend als hét evenement waar in drie dagen het verleden, heden én toekomst van jazz langskomen. Aankomend jaar vindt het festival plaats op 10, 11 en 12 juli.

VIP

Beleef het NN North Sea Jazz Festival op unieke wijze door gebruik te maken van één van de VIP-arrangementen: dé manier om je gasten onder te dompelen in luxe en het zinderende spektakel van North Sea Jazz. Van een gegarandeerde parkeerplaats en exclusief ontvangst, tot een uitgebreid aanbod aan culinaire hoogstandjes inclusief dranken. In de Birdland VIPlounge heb je niet alleen toegang tot de ruimte om met je gasten samen te komen en te genieten van hapjes en drankjes, ook vinden hier exclusieve optredens plaats die niet op het festival te zien zijn. Verras je gasten en jezelf terwijl je even tot rust komt en volledig in de watten wordt gelegd.

Ticket de Luxe

Birdland VIP tickets voor het NN North Sea Jazz Festival zijn nu beschikbaar voor een speciale prijs. Bekijk hier meer informatie over de arrangementen en prijzen en boek direct! Tevens zijn er Ticket de Luxe arrangementen beschikbaar.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!