Over onsOver ons
Back Back

Over ons

High Profile Events bv is een multimediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verstrekken van informatie over business events. Dit gebeurt via de portaal site Events.nl, het magazine Events en de wekelijkse digitale nieuwsbrief, het Weeknieuws.

Sinds 2020 hebben we een nieuw product; het online magazine. Bekijk hier onze nieuwste online magazine, Hét online inspiratiemagazine over businessevents.

De doelgroepen waar High Profile Events bv zich met het blad Events, de website Events.nl en de EventFlash op richt zijn enerzijds beslissers en beïnvloeders in het bedrijfsleven, zoals marketing-, communicatie- en eventmanagers en anderzijds organisatiebureaus en toeleveranciers in de evenementen-, congres- en meetingbranche.

De website biedt dagelijks nieuws over bedrijfs- en publieksevenementen, arrangementen, bedrijfsuitjes en onderzoeken. Je vindt er snel de juiste eventleverancier. Ben je op zoek naar een baan in de eventbranche, kijk dan op onze Event-Jobs voor de meest recente vacatures.

De bladen en nieuwsbrieven van High Profile Events bv worden via abonnementen en controlled circulation verspreid naar de relevante doelgroep.

Het blijft onze uitdaging om op een unieke en professionele manier vraag en aanbod in de evenementenindustrie bij elkaar te brengen.