ContactContact
Back Back

Contact

High Profile Events BV


bezoekadres:

Nieuwemeerdijk 159
1171 NJ Badhoevedorp
T 088 886 0100
info@events.nl

KvK 30174514
BTW NL810340616B01

Aanleveren persberichten
Persberichten met interessant nieuws voor de zakelijke bezoeker van Events.nl kunnen worden opgestuurd naar redactie@events.nl. Bezoekers van Events.nl zijn geïnteresseerden in zakelijke evenementen en eventprofessionals.

Een goed persbericht bestaat uit een krachtige korte tekst van max. 300 woorden, aangeleverd als platte tekst in een Wordbestand. Verdere richtlijnen:

  • De inhoud heeft nieuwswaarde voor de bezoeker van Events.nl;
  • De inleiding geeft antwoord op wie, wat, waar en wanneer. De rest van de tekst geeft antwoord op vragen als waarom en hoe.
  • Het persbericht heeft een zakelijke, enigszins neutrale insteek;
  • Het persbericht is voorzien van een linkje naar de desbetreffende website en bevat tussenkoppen.

Foto’s

  • Het persbericht is altijd voorzien van een rechtenvrije, liggende .JPG afbeelding in hoge resolutie (minimale grootte van 1350x900 pixels) en bevat geen tekst of logo’s. Zonder foto kunnen wij het bericht niet plaatsen.
  • Foto’s ontvangen wij graag als bijlage of link, foto’s in de mail of in het Wordbestand worden gecomprimeerd en kunnen we niet plaatsen.
  • Let er altijd op of de foto’s die je wilt plaatsen rechtenvrij zijn en ga na bij wie het auteursrecht ligt. Ligt het auteursrecht niet bij jou, vraag dan toestemming aan de fotograaf. Boetes ten gevolge van een onjuiste afhandeling van de beeldrechten worden doorberekend.
  • Video’s, mits via YouTube of Vimeo, kunnen wij ook embedden bij een persbericht.

We plaatsen een selectie van de door ons gepubliceerde nieuwsberichten in ons WeekNieuws.

De redactie behoudt zich het recht toe berichten in te korten of aan te passen.

Vragen of nieuws? E-mail: redactie@events.nl

Wanneer je een bedrijf of evenement commercieel op de kaart wilt zetten, kun je adverteren met presentaties, banners of advertorials op E,vents.nl, in ons WeekNieuws of in ons halfjaarlijkse magazine Events. Bij interesse kun je mailen naar sales@events.nl. Onze afdeling verkoop neemt graag contact met je op.