Makro Nederland en Oud Reuchlin & Boelen nieuwe Founding Partners Gastvrij Rotterdam Makro Nederland en Oud Reuchlin & Boelen nieuwe Founding Partners Gastvrij Rotterdam
Back Back Nieuws

Makro Nederland en Oud Reuchlin & Boelen nieuwe Founding Partners Gastvrij Rotterdam

29 januari 2021

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft tijdens de 2e lockdown twee nieuwe Founding Partners mogen verwelkomen: Oud Reuchlin & Boelen is voor de 8e editie in september dit jaar de wijnpartner voor de beurs; daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden. Het totaal aan Founding Partners komt daarmee op zestien.

Founding Partners

 Zowel Makro Nederland als Oud Reuchlin & Boelen nemen al vanaf de eerste editie deel aan Gastvrij Rotterdam. Naast activiteiten op de eigen stand, organiseren en ondersteunen beide bedrijven ook elders op de beursvloer verschillende wedstrijden, wine & food pairing sessies en meer. Door zich als Founding Partner aan de beurs te verbinden verwachten beide bedrijven nog meer resultaat uit hun deelname te halen.

Gastvrij Rotterdam 

Robert Melaard, Managing Director van de beurs, is verheugd over de vernieuwde samenwerkingen: "Deze extra stap wordt juist nu, in dit zwaarste evenementen jaar ooit, zeer gewaardeerd! Gastvrij Rotterdam is vanaf het begin in 2012 gelanceerd en daarna verder uitgebouwd met een groeiende groep Founding Partners, Branche Partners, Media- en Programmapartners. Alle partners zijn ieder op hun eigen manier actief betrokken bij de ontwikkeling van het programma, het faciliteren van de wedstrijden en het uitnodigen van hun leden en relaties. Juist door die actieve betrokkenheid van alle partners groeit de beurs ieder jaar verder door en blijft de kwaliteit van zowel exposanten als vakbezoekers ongekend hoog."

Gastvrij Rotterdam vindt dit jaar plaats van 20 - 22 september in Ahoy Rotterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!