CUE Experience tijdens CUE2020CUE Experience tijdens CUE2020
Back Back Nieuws

CUE Experience tijdens CUE2020

27 september 2018

Naar aanleiding van de evaluatie van afgelopen editie, pakt CUE2020 in Rotterdam Ahoy uit met een extra hal: CUE Experience. In hal 2 is het mogelijk om demonstraties te geven om zo bezoekers te voorzien van een nog betere productbeleving.

Eerder waren demonstraties niet toegestaan in verband met hinder, toch kwam dit onderwerp steeds vaker aan bod bij zowel exposanten als bezoekers. Daarom heeft CUE2020 besloten om een extra hal in gebruik te nemen: CUE Experience. Voor het demonstreren van licht-, geluid, multimedia, rook- of andere special effects zijn exposanten op CUE Experience aan het juiste adres. In hal 1 blijft de vertrouwde setting behouden, hier zijn versterkt geluid en demonstraties niet toegestaan en is ruimte voor communicatie en netwerken.

Positieve reacties

Reacties van exposanten zijn zeer positief. Bob Offenbach, CEO van Main Gear Supply: 'BELEVING, dat is wat de hedendaagse klant wenst. Wij van Main Gear Supply zijn daarom verheugd dat de organisatie van CUE hier gehoor aan geeft door het openen van een nieuwe hal genaamd CUE Experience. In deze nieuwe hal willen wij onze klanten kennis laten maken met het motto van de Bolution Group; Creator of Experience!/ 

Over CUE2020

Van 13 tot en met 15 januari 2020 verandert Rotterdam Ahoy dankzij CUE2020 in dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia.

Een driedagenlange duik in de belangrijkste ontwikkelingen op technologisch gebied met ruim 180 exposanten en een interactief programma. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!