Nacht van Oranje viert jubileum met dertien Hollandse top-acts Nacht van Oranje viert jubileum met dertien Hollandse top-acts
Back Back Nieuws

Nacht van Oranje viert jubileum met dertien Hollandse top-acts

10 februari 2017

Feestminnend Nederland kan op 26 april weer helemaal los in Rotterdam Ahoy. Onder andere Vengaboys, Wolter Kroes en Jannes zijn aan de jubileum line-up toegevoegd. De kaartverkoop voor de 25e Nacht van Oranje waarbij het in oranje uitgedoste publiek op ‘koningsavond’ uit volle borst meezingt met de grootste Hollandse hits, loopt als een trein. Het ziet er dan ook naar uit dat het weer volle bak wordt op woensdag 26 april a.s.

Voor de Nacht van Oranje 2017 zijn tot nu bevestigd: Frans Bauer, André Hazes, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, Lee Towers, René Schuurmans, Alex, Stef Ekkel, John West, Jannes en de internationale feestact Vengaboys. En een jubileumfeest moet extra gevierd worden, dus er volgen nog een of twee grote namen. Het wachten is slechts op de handtekeningen.

We Like To Party!

Of Alex (‘Een Bossie Rode Rozen’), John West (‘Lekkerding’), Rene Schuurmans (‘Laat De Zon In Je Hart’) en natuurlijk Wolter Kroes (‘Viva Hollandia’) naast de eerder bekendgemaakte partybeesten Snollebollekes, Feestteam en Gebroeders Ko nog niet feestelijk genoeg waren, met de toevoeging van de Vengaboys gaat het dak van Ahoy er zeker af. Nacht van Oranje gaat ‘Boom, Boom, Boom, Boom’. We Like To Party! 

Onvervalste smartlappen

Stef Ekkel is voor de derde keer aanwezig bij de Nacht van Oranje en ook Jannes is weer van de partij. In 2012 gaf hij zijn eigen concert in het Rotterdamse Sportpaleis, dat stijf uitverkocht was. Het wordt de 8e keer dat hij op het podium staat van ‘De Nacht’ en je kunt er gif op innemen dat iedereen de teksten van zijn onvervalste smartlappen op de automatische piloot mee zal zingen.  

Volle bak  

Vorig jaar was de Nacht van Oranje volledig uitverkocht. Ruim 12,5 duizend in oranjeliefhebbers gingen uit hun bol en zongen alle nummers moeiteloos mee. Met de inmiddels bekende medley-blokken en de traditionele afsluiting door Lee Towers belooft het opnieuw een mooie opmaat naar Koningsdag te worden in Rotterdam.

Kaartverkoop 

Kaarten voor Nacht van Oranje zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en bij de Kassa van Ahoy of 0900 2352469 (€ 0,45 p/m - ma t/m vr van 10.00 tot 14.00 uur). Toegangsprijs: € 19,- voor plaatsen op de 1e ring en € 24,- voor arenakaarten.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!