Interactief programma op CUE2018Interactief programma op CUE2018
Back Back Nieuws

Interactief programma op CUE2018

13 november 2017

Rotterdam Ahoy verandert dankzij CUE2018 van 15 tot en met 17 januari 2018 in een ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een overzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Een driedagenlange duik in ontwikkelingen op technologisch gebied met 180 exposanten en een interactief programma. Ruim 95% van de beursvloer is reeds gevuld. 

VPT biedt interactief programma

Vereniging Podium Technologie (VPT) biedt een interactief programma in de VPT academy. Daarbij worden er iedere beursdag actuele onderwerpen en thema’s uit de branche behandeld. De mens achter de technologie, de verantwoordelijkheden van een geluidstechnicus, showcontrol en de mogelijkheden van werken over de grens zijn onder meer onderwerp van gesprek en als terugkomende kwestie staat de toename van draadloze apparatuur en de afname van beschikbare frequenties geprogrammeerd.  

Gratis inschrijving is geopend en loopt nog tot en met 30 november 2017. Neem voor meer informatie een kijkje op de website of bekijk het complete programma hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!