OMEN opnieuw hoofdsponsor van DreamHack Rotterdam OMEN opnieuw hoofdsponsor van DreamHack Rotterdam
Back Back Nieuws

OMEN opnieuw hoofdsponsor van DreamHack Rotterdam

06 september 2022

Rotterdam Ahoy is trots dat OMEN zich opnieuw als hoofdsponsor bindt aan DreamHack Rotterdam na de succesvolle editie van 2019. Samen met OMEN, het gaming PC merk voor enthousiaste gamers, brengt het festival de online community live bij elkaar in Ahoy van 14 t/m 16 oktober 2022.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers bij OMEN testen welke Gamer Brain zij hebben. Daarnaast kunnen ze met of tegen hun favoriete influencer, e-sport atleet of team spelen. Ook wordt er ter plekke gestreamd door creators in de Stream Studio op OMEN PC’s. Kortom, het wordt het meest spectaculaire gaming & e-sports festival in Nederland.

'Na de succesvolle editie in 2019 zijn wij trots dat OMEN voor de tweede keer de samenwerking aangaat. Het merk en de producten passen perfect bij dit evenement.', zegt Jolanda Jansen, CEO van Rotterdam Ahoy. 'We kijken er naar uit om met OMEN de gaming community offline samen te brengen tijdens DreamHack Rotterdam en hen een ervaring mee te geven die ze niet zullen vergeten.'

Sue Sue Au, Marketing Manager HP: 'Wij hebben er onwijs lang naar uit gekeken om dit weer te mogen doen. Wat ooit is begonnen in de jaren 90 in Zweden, met een groep vrienden dat samenkwam om gezamenlijk te gamen, is nu uitgegroeid tot één van de grootste LAN party, gaming & e-sports festivals ter wereld. We staan niet alleen op DreamHack Zweden, maar we zijn ook trotse hoofdsponsor van DreamHack Rotterdam voor de 2e keer op een rij. Samen met Rotterdam Ahoy gaan we weer hele gave dingen doen om samen met de bezoekers onze passie voor gaming te vieren.' 

Over RTM Games Week

RTM Games Week is hét gaming en e-sports evenement van Nederland. Rotterdam Ahoy is organisator van het hoofdfestival DreamHack Rotterdam waarvoor het een samenwerking heeft met DreamHack in Zweden. Het evenement heeft vele activiteiten voor de digitale generatie om aan deel te nemen zoals esports, expo, Cosplay, een LAN party en een Super Smash Bros toernooi.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!