Blue Man Group komt naar Nederland Blue Man Group komt naar Nederland
Back Back Nieuws

Blue Man Group komt naar Nederland

30 november 2022

Blue Man Group, het razend populaire theaterfenomeen, zal van 23 tot en met 26 maart optreden als onderdeel van de Bluevolution World Tour. De award-winnende show, bekend om zijn trio van kale en blauwe performers, is in maart 2023 meerdere dagen te zien in RTM Stage Rotterdam. Tijdens Blue Man Group’s Bluevolution World tour zal het publiek rocken, lachen en feesten terwijl de drie kale en blauwe karakters de wereld verkennen en bij elke nieuwe stap muziek, komedie en verrassingen tegenkomen. 

Blue Man Group is een wereldwijd entertainmentfenomeen dat bekend staat om zijn prijswinnende theaterproducties, iconische karakters en veelzijdige creatieve ontwikkelingen. Blue Man Group is onderdeel van en wordt geleid door Cirque du Soleil Entertainment Group. De Bluevolution World Tour combineert de klassieke Blue Man favorieten samen met gloednieuwe content, inclusief de toevoeging van een nieuw vrouwelijk personage speciaal voor de komende tour. Haar excentrieke en wereldvreemde uiterlijk, gecombineerd met haar dynamische muzikale stijl, zal de multi-zintuiglijke aard van de show aanvullen. 

Multidisciplinaire menselijke connectie 

Optredens van Blue Man Group zijn euforische vieringen van menselijke connectie, door middel van kunst, muziek, comedy en non-verbale communicatie. Sinds hun debuut in het New Yorkse Astor Palace Theatre in 1991, is hun verbluffende liveshow gegroeid en werden residenties gehouden in onder meer Boston, Chicago, Las Vegas, Orlando en Berlijn. Daarnaast ondernam Blue Man Group diverse wereldtournees, waardoor wereldwijd al meer dan 35 miljoen mensen van de Blue Man Group optredens hebben kunnen genieten. 

Blue Man Group is al talloze keren te zien geweest in populaire programma’s als Dancing With The Stars, The Tonight Show, Arrested Development en The Ellen Degeneres Show, Slag den Raab (Duitsland), WOWOW (Japan) en Caldeirão (Brazilië). Daarnaast was Blue Man Group het gezicht van reclamecampagnes van Intel en TIM/Brasil. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!