Rotterdam Ahoy en Van der Veen goede matchRotterdam Ahoy en Van der Veen goede match
Back Back Nieuws

Rotterdam Ahoy en Van der Veen goede match

20 februari 2018

Rotterdam Ahoy en Van der Veen Event Engineering hebben hun reeds bestaande overeenkomst verlengd. Het ABN AMRO World Tennis Tournament is de afgelopen jaren een mooie gelegenheid gebleken om de samenwerking tussen de twee organisaties te bestendigen. Op dinsdag 13 februari zetten beide partijen hun handtekening. 

Behoefte aan flexibiliteit

De komende jaren staan bij Ahoy in het teken van een grootschalige uitbreiding. In 2020 worden er een gloednieuwe congrescentrum en muziekzaal geopend. De grote zaal, RTM Stage genaamd, is niet alleen het grootste auditorium van Nederland, maar zonder tribune tevens een concertzaal voor 7000 personen. In Van der Veen Event Engineering heeft Ahoy een preferred partner die letterlijk al decennialang kind aan huis is en als geen ander kan meeveren in de flexibele vraag naar verlichting, techniek en rigging in wat, zonder enige twijfel, uitdagende jaren gaan worden.

Peter van der Veer, directeur Rotterdam Ahoy: 'Wij werken al jaren plezierig samen. Van der Veen Event Engineering kent onze locatie uitermate goed en denkt altijd mee met de klant. Daarom zien wij met vertrouwen de komende jaren tegemoet.' Arie Boon, algemeen directeur van Van der Veen Event Engineering, voegt hieraan toe: 'Ons bedrijf is mee veranderd met de vraag. Naast de traditionele elektrotechnische diensten verzorgt Van der Veen inmiddels complete, vaak complexe, audio-visuele ondersteuning inclusief de content. Wij zijn volledig toegerust voor de toekomst. Gezamenlijk gaan wij proberen Rotterdam Ahoy naar een hoger niveau te tillen.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!