Rogier de Jager nieuwe CCO Rotterdam AhoyRogier de Jager nieuwe CCO Rotterdam Ahoy
Back Back Nieuws

Rogier de Jager nieuwe CCO Rotterdam Ahoy

17 oktober 2019

Met ingang van 15 oktober is Rogier de Jager Chief Commercial Officer bij Rotterdam Ahoy. De Jager was de afgelopen 10 jaar actief in de luchtvaartindustrie, waarvan de laatste 4,5 jaar als Regional Vice President Europe bij Oman Air. Hij verruilt de luchtvaartsector nu voor de eventbranche. In zijn nieuwe rol zal De Jager verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie van de organisatie.

Grootste auditorium van Nederland 

Rotterdam Ahoy maakt momenteel een forse uitbreiding door. Naast de Ahoy Arena en de zes Beurs- & Evenementenhallen zullen eind 2020 het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en de muziekzaal RTM Stage worden geopend. Het state-of-the-art congrescentrum biedt de (zakelijke) markt in binnen- en buitenland niet alleen het grootste auditorium van Nederland, maar eveneens 35 break-out rooms. Het auditorium is tevens in gebruik als muziekzaal voor 7000 personen.

Nieuwe markten en nieuwe kansen

De Jager zal zich focussen op de commerciële kant van de uitbreiding en van de bestaande klantportefeuille en is daarnaast verantwoordelijk voor de eigen producties. De Jager: 'Ik heb ontzettend veel zin om bij Ahoy aan de slag te gaan. Er ligt een mooie toekomst in het verschiet voor de organisatie met nieuwe markten en nieuwe kansen. Rotterdam is booming en Ahoy timmert ongelofelijk aan de weg. Ik kijk er naar uit hier met het team verdere invulling aan te geven.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!