Kerstcircus Ahoy haalt astronauten naar RotterdamKerstcircus Ahoy haalt astronauten naar Rotterdam
Back Back Nieuws

Kerstcircus Ahoy haalt astronauten naar Rotterdam

29 september 2017

Nu buiten de bladeren weer van kleur veranderen en de herfstige buien regelmatig over ons land trekken, is het duidelijk: de winter komt eraan. Dit betekent dat een nieuwe editie van het Kerstcircus Ahoy weer bijna voor de deur staat. Van 23 t/m 30 december treden tijdens 13 voorstellingen in het Ahoy Theater opnieuw de meest behendige acrobaten, hilarische clowns en de grootste durfallen op; met als surprise van wereldformaat: een unieke, bloedstollende act van het majestueuze Ringling Bros Circus uit de Verenigde Staten.

Met nog zo'n drie maanden te gaan zijn de voorbereidingen voor het oudste kerstcircus van Nederland in volle gang. Van 23 t/m 30 december strijkt voor de 47ste editie van Kerstcircus Ahoy opnieuw een illuster gezelschap van internationale circusartiesten neer in Rotterdam Ahoy. Ook voor deze editie heeft producent/regisseur Fernand Banning daarbij weer de meest spraakmakende acts uit de internationale circuswereld verzameld.

Astronauten in Ahoy

Voor het aanstaande Kerstcircus Ahoy heeft Banning een wereldwijd unieke act weten te boeken. Het Hongaarse trio The Astronauts werkte jarenlang voor het vermaarde Amerikaanse circus Ringling Bros, maar is nu rond de kerstdagen exclusief te zien in Rotterdam. Een wonderschone en duizelingwekkende balans act, waarbij de drie 'astronauten' als in de ruimte - in luchtledige slow motion - over en door een enorm draaiend rad lopen, dat in de nok van het Ahoy Theater wordt opgehangen. Een adembenemende act, waarbij de toeschouwer zich getuige waant van een gewichtloze ruimtetrip. Kaartverkoop is inmiddels gestart. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!