HIT IT in Rotterdam AHOYHIT IT in Rotterdam AHOY
Back Back Nieuws

HIT IT in Rotterdam AHOY

11 april 2022

De allereerste editie van HIT IT komt zaterdag 29 oktober naar Rotterdam Ahoy. Tijdens dit avondvullende programma treden professionele sporters tegen elkaar aan in kickbokswedstrijden en komen ook celebrity guests als bokser in actie in de ring. Daarnaast verzorgen diverse artiesten uit binnen- en buitenland muziekoptredens, aangevuld met spectaculair entertainment. De avond wordt afgesloten met het main event: een gevecht van Rico Verhoeven.

Rico Verhoeven is één van de stuwende krachten achter HIT IT. Hij treedt aan in de afsluitende partij van de avond, maar bereidt ook de celebrity guests optimaal voor. Daarnaast gaat hij zijn netwerk van grote sterren uitnodigen voor het event. De regerend Glory Heavyweight Champion reist de gehele wereld over om tijdens events te battlen: 'Op 29 oktober wordt het publiek getrakteerd op heel veel moois zoals het publiek in de Verenigde Staten en Japan meemaakt. Ik merkte dat mijn wedstrijden telkens door steeds meer mensen werden bezocht, die nog nooit een kickboks of bokswedstrijd hadden bijgewoond. Een fantastische ervaring met een mooie sfeer. Ik heb veel events in de wereld gezien, waaronder Japan en Amerika. Dat is next level. Als ik straks als regerend GLORY kampioen aantreed tegen een tegenstander van formaat (nog een verrassing) staat er eigenlijk gewoon nog steeds heel veel op het spel voor mij. Ik moet en zal ongeslagen blijven tot eind 2024.'

Eén van de celebrities die in actie komt is Dirk Kuyt. De voormalig voetballer maakt zijn debuut als bokser in de ring en doet dat voor het goede doel. Zijn tegenstander is een andere grote bekendheid zonder achtergrond in deze sport. Om de switch naar boksen te kunnen maken vanuit hun eigen vakgebied, gaan de celebrity guests maanden in training bij professionele teams, waaronder het team van Rico Verhoeven.

Het live-entertainment wordt vormgegeven door Timor Steffens. De choreograaf en Creative Director danste met grootheden als Michael Jackson, Chris Brown en Madonna en was creatief verantwoordelijk voor grote live shows in binnen- en buitenland. Dankzij zijn eindeloze creatieve kilometers weet hij als geen ander wat een goede show definieert.

Vanaf vrijdag 15 april wordt de line up van HIT IT bekend gemaakt. De reguliere kaartverkoop start op donderdag 21 april om 16.00 uur en de presale op woensdag 20 april om 16.00 uur. Registreren voor de presale kan via www.hititshow.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!