Karin Segers nieuwe Director of Conventions Rotterdam Ahoy Karin Segers nieuwe Director of Conventions Rotterdam Ahoy
Back Back Nieuws

Karin Segers nieuwe Director of Conventions Rotterdam Ahoy

11 maart 2024

Met veel plezier kondigen wij aan dat Karin Segers per 1 mei het team van Rotterdam Ahoy Convention Centre komt versterken in de functie van Head of Conventions. Zij treedt in de voetsporen van Mirjam van de Kamp, die per 1 juli vertrekt voor een persoonlijk avontuur.

Segers is een zeer ervaren MICE-professional en heeft ervaring in het leiden van een soortgelijk team, aangezien zij momenteel segmentleider is voor Meetings, Incentives, Conferences en Events bij 35 NH hotels in Nederland. Met haar ruime ervaring in de MICE-wereld is zij een enorme aanwinst voor Congrescentrum Rotterdam Ahoy. In haar nieuwe rol zal zij verantwoordelijk zijn voor het verder opbouwen van de naamsbekendheid van het Convention Centre, zowel nationaal als internationaal, en zal zij leidinggeven aan het team van salesmanagers. Daarnaast is zij samen met het team verantwoordelijk voor het onderkennen van de behoeften van de opdrachtgevers en het garanderen van een excellente uitvoering.

Karin Segers: ‘Ik ben blij om aan deze spannende reis te beginnen in Rotterdam Ahoy Convention Centre, waar mijn trots uit mijn geboortestad en professionele passie samenkomen! Ik ben enthousiast om samen te werken met het dynamische team, contact te maken met klanten en de prachtige Rotterdamse gemeenschap. Ik kan niet wachten om door te gaan en de fantastische basis die Mirjam met het team heeft opgebouwd verder uit te bouwen.’

Waardige opvolger

Segers volgt Mirjam van de Kamp op, die vanaf deze zomer voor onbepaalde tijd met haar gezin op reis gaat. Van de Kamp: ‘Met pijn in het hart verlaat ik deze zomer Rotterdam Ahoy, maar om een bijzondere reden: we gaan met ons gezin op reis, varend richting zonnige bestemmingen om ons leven voor onbepaalde tijd een andere betekenis te geven. Ik ben blij om te zien dat Karin doorzet waar we mee begonnen zijn, en ik ben ervan overtuigd dat ze succesvol zal zijn!’

Rotterdam Ahow Convention Centre

In 2020 opende het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) haar deuren. Met maar liefst 35 zalen, een state-of-the-art auditorium (RTM Stage), prachtige foyers en tentoonstellingsruimtes biedt het congrescentrum de perfecte setting voor (internationale) conferenties, bedrijfsevenementen en tentoonstellingen op zowel nationale als internationale schaal. De zaal kan worden omgebouwd tot een XL-variant, biedt plaats aan maximaal 4.400 personen en wordt tevens gebruikt als muzieklocatie voor een publiek van 7.842 personen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!