I Love Urban festival slaat handen ineen met Rotterdam AhoyI Love Urban festival slaat handen ineen met Rotterdam Ahoy
Back Back Nieuws

I Love Urban festival slaat handen ineen met Rotterdam Ahoy

02 april 2021

De organisatie van I Love Urban is er klaar voor. De geplande festivals aan het eind van 2021 worden steeds realistischer, mede dankzij de vaccinaties, de nieuwe sneltesten en de garantiestelling door de overheid. De TI-Group zorgde in samenwerking met Het Huis van Asporaat met I Love Urban al drie keer voor een uitverkocht Ahoy en hopen er in november van dit jaar een vierde aan toe te voegen.

Outdoor in het Oeverpark 17 juli 2021 13.00-23.00 uur

Op zaterdag 17 juli staat van 13.00 tot 23.00 uur, zoals eerder bekendgemaakt, de eerste outdoor editie in het Rotterdamse Oeverpark op de planning. I Love Urban outdoor belooft een perfect georganiseerd festival te worden met de grootste artiesten van dit moment, een international food court en vele speelse verrassingen. Vanwege de aanhoudende Coronamaatregelen is de realisatie van dit festival vooralsnog onzeker.

Indoor in Rotterdam Ahoy 27 november 2021 22.00-05.00 uur

Het toekomstbeeld van feesten als voorheen lijkt naarmate het jaar vordert steeds realistischer te worden, mede dankzij nieuwe ontwikkelingen in de bestrijding van het virus. Vaste bezoekers kunnen weer een uitbundig, kleurrijk, tropisch festival meemaken, zoals ze dat jaarlijks gewend zijn sinds 2017. I Love Urban Indoor staat bekend als een festival met de populairste artiesten en deejays van het moment, top of the line entertainment en natuurlijk het alom bekende gezicht; Jandino Asporaat.

Tropische droomfestivals

Bryan Sewradj van de TI-Group: ‘We denken nu in samenwerking met Rotterdam Ahoy vooral na over hoe we in deze Coronatijd het publiek zo goed en veilig mogelijk kunnen verwennen en trakteren. Verwacht prachtige, tropische droomfestivals waar presentator Jandino Asporaat, maar vooral ook tienduizenden vaste bezoekers al anderhalf jaar naar uitkijken. We staan startklaar voor de meest feestelijke, tropische festivals in Rotterdam ooit. We zijn hard toe aan een goed en veilig feest.’

Meer informatie en kaartverkoop van I Love Urban: www.iloveurban.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!