EventSummit organiseert congres festival & publieksevenementenEventSummit organiseert congres festival & publieksevenementen
Back Back Nieuws

EventSummit organiseert congres festival & publieksevenementen

20 december 2018

Speciaal voor alle iedereen die zich bezig houdt met Festivals en Publieksevenementen organiseert EventSummit een mini congres gelijktijdig met de beurs. Op 31 januari 2019 van 14.00 uur tot 16.00 uur kun je je laten inspireren door de volgende sprekers: Jolanda Jansen (Ahoy), José Woldring (Media nanny), Anna van Nunen (Innofest) en Ronnie Degens (Zwarte Cross).

Sprekers die het Verschil maken!

EventSummit staat synoniem voor waardevolle content. Op 31 januari zijn er meer dan 35 topsprekers aanwezig in Rotterdam Ahoy om jou als eventprofessional te inspireren. EventSummit is een samenwerking aangegaan met DeSpreker.nl en Quality Bookings. Deze twee gerenommeerde sprekersbureau's zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het inhoudsprogramma. Je kunt alles sessies op de beursvloer kosteloos als bezoeker bijwonen. Alleen voor het Congres moet je kaarten kopen.

De verkoop voor het Congres 'Maak het Verschil' voorafgaand aan de beursdag is al in volle gang. Met een prachtige line-up al zeggen we het zelf. Onder andere Fountainheads (trendverkenners), Yvonne de Liefde (brandmanager Vrienden van Amstel), Florian Dirkse (o.a. Ocean Cleanup en Green Miles) en Bibian Mentel (Olympisch Snowboardster). Acteur Dirk Zeelenberg zal het congres in goede banen leiden.

Kaarten voor beursvloer (kosteloos) en voor het Congres (korting voor opdrachtgevers) kunnen via de volgende link besteld worden: https://www.branchecontact.nl/toegangskaarten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!