Verrassende topondernemers tijdens BusinessBoost Live in AhoyVerrassende topondernemers tijdens BusinessBoost Live in Ahoy
Back Back Locaties

Verrassende topondernemers tijdens BusinessBoost Live in Ahoy

10 februari 2023

Insights worth sharing! Dat is waar het om draait tijdens BusinessBoost Live, hét ondernemersevent waar inspiratie, educatie en netwerken centraal staan. De lijst aan sprekers was nog nooit zo lang! Christian van Thillo (DPG Media), Saskia Egas Reparaz (HEMA), Demy de Zeeuw (433, BALR.) en vele anderen delen hun verhaal tijdens deze bijzondere jubileumeditie. ING is opnieuw trotse hoofdsponsor.

BusinessBoost Live, voor iedereen die zichzelf continu in beweging wil zetten, vindt plaats op donderdag 30 maart in Rotterdam Ahoy onder de bezielende leiding van Jeroen Pauw en Leonie ter Braak. Zij gaan in gesprek met vooraanstaande groeiondernemers en visionairs over actuele thema’s zoals innovatie, duurzaamheid en nieuwe businessmodellen in relatie tot de ontwikkelingen en uitdagingen van deze tijd. ‘Boosten’ is de rode draad van het event; hoe maken wij samen impact in de wereld? 

Niel van Hoff, CEO Tribe Company: ‘Ondernemers werken continue aan hun bedrijf en hebben weinig tijd om eens goed stil te staan bij de huidige trends en ontwikkelingen en de impact daarvan. Terwijl het juíst belangrijk is om af en toe de tijd te nemen om inzichten en verhalen van anderen te horen en te reflecteren.’ 

Vijf jaar BusinessBoost Live

Deze editie pakt BusinessBoost Live écht uit met een geweldige line-up aan sprekers en experts op het podium. Opkomende ondernemers zoals Jouri Schoemaker (Pieter Pot) vertellen hoe zij de markt op een compleet nieuwe manier uitdagen. Bekende ondernemers en visionairs zoals Christian van Thillo en Saskia Egas Reparaz zijn al langer op weg en vertellen over de kansen, successen én bijbehorende uitdagingen. Tenslotte word je ondergedompeld in de nieuwste insights op het gebied van technologie en innovatie door experts als Deborah Nas en Alexander Klöpping. 

Extra toevoeging

Nieuw dit jaar is de BusinessBoost Experience. In een intieme setting delen voorstaande ondernemers en experts waaronder Denis Doeland (DDMCA), Gilbert Gooijers (CM.com), Patrick van der Pijl (Business Models Inc.) en Niki Schilling (Rituals) exclusief hun kennis en ervaringen door middel van interactieve talks en interviews. In de Business Social Club kun je tenslotte terecht voor lekker eten, drinken, netwerken en entertainment. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!