Ahoy host VR-game toernooiAhoy host VR-game toernooi
Back Back Nieuws

Ahoy host VR-game toernooi

24 juli 2019

Zet je VR-bril op, houd je shotgun goed vast en bescherm je teamgenoten tegen een zombie-invasie. VR Arcade organiseert in samenwerking met Vicon en powered by HP Reverb Virtual Reality Headset en HP VR Backpack van 18 tot en met 20 oktober de eerste DreamHack Rotterdam Virtual Reality Champions League. Hier krijg je een voorproefje op de toekomst van levensecht VR-gamen.

De DreamHack Rotterdam Virtual Reality Champions League vindt plaats tijdens de eerste Rotterdam Games Week in Ahoy. Drie dagen lang strijden teams van 4 personen om de dagprijs, die wordt uitgereikt op het centrale podium. Ook de beste zombie killer van de dag krijgt een award uitgereikt. Bezoekers kunnen zich verzekeren van een plek door een e-mail te sturen naar dreamhack@vrarcade.nl, ook tijdens het event kunnen teams zich nog inschrijven.

Origin

De Virtual Reality Champions League is mogelijk dankzij de Origin van Vicon, de beste 'location-based’ VR-apparatuur van dit moment. Vicon is trots om VR Arcade bij te staan met goed functionerende Virtual Reality tijdens dit evenement. Samen verleggen deze pioniers de grenzen van VR.

Verassend echt

Erika Bronkhorst, Event Manager Rotterdam Games Week: 'Bezoekers zullen verrast en verbaasd zijn over de echtheid van Virtual Reality die in Ahoy te ervaren is. We zijn enthousiast over de samenwerking met VR Arcade en kijken uit naar de DreamHack Rotterdam Virtual Reality Champions League.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!