EventSummit: inspiratie, verbinding, netwerken en party!EventSummit: inspiratie, verbinding, netwerken en party!
Back Back Nieuws

EventSummit: inspiratie, verbinding, netwerken en party!

21 januari 2019

31 januari is Ahoy weer het bruisend hart van de gehele evenementen en festivalbranche. Hal 2 t/m 5 zijn gevuld met maar liefst 600 bedrijven die je graag helpen om van je volgende evenement een groot succes te maken.

Maar EventSummit staat ook bekend om zijn content. Er is geen dag binnen de branche waarin je je door maar liefst 40 sprekers kunt laten inspireren. Uiteenlopende onderwerpen als bijv. AI, Mentale weerbaarheid, Duurzaamheid, Succesvolle evenementen, Biomimicry en PR. Iedere eventprofessional heeft deze dag natuurlijk al lang in zijn agenda gezet. Vanaf 10.30 uur gaan de deuren open en we raden aan om op tijd te komen, zodat je het optimale uit deze dag kunt halen.

Martin Koolhoven en Eddy Terstall sluiten Congres Maak het Verschil af

Een eventmanager vertaalt een idee naar een live evenement, een regisseur vertaalt een verhaal naar beeld. De verschillen zijn niet zo heel groot. Twee met prijzen overladen regisseurs nemen je tijdens het Congres mee naar hun vakgebied en zullen je ongetwijfeld inspireren om met een andere blik naar je volgende evenement te kijken.

Zij completeren het indrukwekkende rijtje van Dirk Zeelenberg, trendverkenners Fountainheads, Yvonne de Liefde (Vrienden van Amstel) en Florian Dirkse (o.a. co founder Ocean Cleanup). Het congres is vanaf 09.30 tot 12.30 uur.

Er zijn nog enkele kaarten te koop. Eventmanagers ontvangen korting. Code aanvragen via arjen@eventsummit.nl

Thema Maak het Verschil overal doorgevoerd!

Het mooie thema van dit jaar vind je overal in terug. In de vegetarische catering, in de afvalreductie, duurzame standbouw, in het sprekersprogramma en tijdens de twee congressen. En natuurlijk herbruikbare glazen en geen plastic disposables. Ook is er samen met United en Quadia een studio gebouwd waar de hele dag interviews plaatsvinden met gasten die op de één of andere wijze het Verschil Maken.

Er zijn al gasten ingepland, maar we houden ons graag aanbevolen voor tips. Ken je iemand, dan graag mailen naar arjen@eventsummit.nl

We hopen dat de hele branche met ons meedoet om bij toekomstige evenementen en festivals minder Social Impact te hebben.

Netwerken, netwerken plus een klein feestje

EventSummit staat ook synoniem voor netwerken. Overdag op de beursvloer en informeel tijdens de netwerkborrel van 17.30 uur tot 19.30 uur. En er is weer een gezellige afterparty met Dames Draaien Door in Floyd's Ahoy. Don't miss the party!

EventInsight App zorgt voor verbinding

Om je voor te bereiden, om bezoekers en exposanten te scannen en voor het totale inhoudsprogramma, raden we aan om de app van EventInsight te downloaden. Deze vind je in de appstore onder EventSummit en dan EventInsight. Alleen voor bezoekers en exposanten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!