Nieuw: Studio AhoyNieuw: Studio Ahoy
Back Back Nieuws

Nieuw: Studio Ahoy

29 oktober 2020

Webinaraanbieder Online Seminar en evenementenaccommodatie Rotterdam Ahoy openen vanaf 5 november Studio Ahoy. De studio geeft organisaties de mogelijkheid om live, virtuele en hybride evenementen te organiseren. De samenwerking tussen Online Seminar en Rotterdam Ahoy is een next step op het gebied van innovatie binnen de evenementensector.

Van talkshows tot e-learnings

Marthijn Pieters, CEO van Online Seminar: 'De impact van het coronavirus is enorm. Door de huidige beperkingen zoeken organisaties naar een alternatief om hun doelgroep te bereiken. Met deze studio combineren we het beste van de off- en online wereld.' Er zijn volledig digitale uitzendingen vanuit Studio Ahoy mogelijk waarbij het publiek vanuit huis participeert. Daarnaast bestaat de hybride variant, met publiek in de zaal én op afstand. Tot slot kan er een live uitzending gefaciliteerd worden waarbij het voltallige publiek in Ahoy zit (uiteraard volgens de op dat moment geldende maatregelen).

Pieters licht toe: 'De online uitzendingen geven veel interactie, dankzij functionaliteiten zoals een chat, pollvragen en enquêtes. Dit faciliteert een breed scala aan formats, van talkshows en e-learnings tot productpresentaties. Daarnaast bieden de uitzendingen data op gebruikersniveau, zodat organisaties beter inzicht krijgen in hun doelgroep.' 

Jolanda Jansen, CEO Rotterdam Ahoy: 'Wij kijken uit naar de samenwerking met Online Seminar. Met Studio Ahoy bedienen wij onze klanten, zowel live als online en in een combinatie hiervan. Zeker met de opening van ons Rotterdam Ahoy Convention Centre komende maand, komt het partnership met Online Seminar op het juiste moment. De flexibiliteit voor alle nationale en internationale congressen die hier gaan plaatsvinden, is zeker in deze tijd zeer welkom.' 

Veiligheid voorop

De studio is volledig aangepast aan de laatste richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent onder andere online registratie voor live bezoekers, duidelijke routing, diverse hygiënische voorzieningen en vaste zitplaatsen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!