Uitgelicht: Sprekers EventSummitUitgelicht: Sprekers EventSummit
Back Back Nieuws

Uitgelicht: Sprekers EventSummit

04 januari 2019

Tijdens EventSummit dat op donderdag 31 januari plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, vind je sprekers die ons bijspijkeren met actuele onderwerpen uit de festival – en evenementenbranche. Maar ook bijvoorbeeld een overlevende van de aanslag op de Bataclan, de wijze lessen van Sinterklaas, de auteur van het boek Fokking Druk en leren van de natuur met behulp van Biomimicry.

En als rode draad door de congressen en seminars loopt het thema Maak het Verschil! Blok 31 januari de hele dag in je agenda. Er is geen dag in onze branche met zoveel (gratis) content, met zoveel collega eventprofessionals en zoveel mooie bedrijven uit de branche om kennis mee te maken.

Arjen Lemstra licht een aantal sprekers voor je uit. Bekijk de video's!

Yvonne de Liefde, Vrienden van Amstel live!

Yvonne de Liefde heeft een uitdagende functie bij Heineken. Zij is namelijk verantwoordelijk voor o.a. Holland Heineken House en Vrienden van Amstel. Met name over dit laatste concept, wat al 21 jaar een groot succes is, zal zij tijdens het Congres Maak het Verschil komen spreken. Branding, merkbeleving, naamsbekendheid!

Bas Lemmens, Meetings.com

Als co-founder van Booking.com weet Bas als geen ander wat de kracht is van een online platform. Als CEO van Meetings.com wil Bas het boeken van meetings en events makkelijker maken en laten zien dat het voor veel partijen geen gevaar is, maar juist een mooie aanvulling.

Toegang en registratie

Kaarten voor beursvloer (kosteloos) en voor het Congres (korting voor opdrachtgevers) kunnen via de volgende link besteld worden: https://www.branchecontact.nl/toegangskaarten

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!