Impact Night in Rotterdam AhoyImpact Night in Rotterdam Ahoy
Back Back Nieuws

Impact Night in Rotterdam Ahoy

12 februari 2024

Op dinsdag 4 juni staat Rotterdam Ahoy in het teken van Impact Night, een gloednieuw evenement dat duizenden bezoekers samenbrengt om impact te maken op diverse maatschappelijke thema's. Het belooft een waanzinnige avond te worden met grote shows van internationale ster Rita Ora en Nederlandse artiesten als Son Mieux en Kraantje Pappie. Daarnaast kan elke bezoeker direct zelf impact maken in de unieke Impact Zone.

Onvergetelijke avond vol muzikaal spektakel

Op 4 juni wordt Rotterdam Ahoy het toneel van een buitengewone show die maar liefst 2,5 uur duurt. Wereldster Rita Ora, speciaal naar Nederland gekomen, zal het podium betreden en haar fans ontmoeten. Naast haar zullen Nederlandse artiesten zoals Son Mieux, Kraantje Pappie, Numidia en spreker Teun Toebes het publiek trakteren op een avond vol spetterende shows en inspirerende momenten. 

Spectaculaire presentatie door bekende persoonlijkheden

De Impact Night wordt onvergetelijk met de presentatie van Gwen van Poorten, Sosha Duysker (KRO-NCRV) en Niek Roozen. Deze getalenteerde hosts verbinden niet alleen de avond, maar gaan ook diepgaande gesprekken aan met de artiesten, zowel op het podium als achter de schermen.

Unieke ervaringen en directe impact

De Impact Night begint niet wanneer de artiesten het podium betreden; het begint zodra bezoekers binnenkomen, in de Impact Zone. Hier bundelen diverse organisaties, waaronder WWF, KRO-NCRV, MindUS, Danspaleis en JoinUS hun krachten om elke bezoeker direct te betrekken bij verschillende activiteiten. Denk aan initiatieven rondom eenzaamheid, klimaat, gelijke kansen, mentale gezondheid en diversiteit. De Impact Zone is overal in Ahoy te vinden en biedt een unieke kans voor bezoekers om zelf direct impact te maken. Mede dankzij de Impact Zone vinden er alleen al gedurende de avond 300.000 impactmomenten plaats en dat is pas het begin. Impact Night draagt bij aan:

Vergroening: Met elk verkocht ticket wordt 1 euro gedoneerd aan het vergroenen van schoolpleinen
Betere mentale gezondheid: Met de Impact Night start een positieve golf van een betere mentale gezondheid onder jongvolwassenen en het verminderen van eenzaamheid onder deze doelgroep. 
Beter onderwijs: Impact Night zorgt ervoor dat meer jongeren in Nederland beter burgerschapsonderwijs ontvangen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!