Unlimited Solutions introduceert FlockeyUnlimited Solutions introduceert Flockey
Back Back Nieuws

Unlimited Solutions introduceert Flockey

28 april 2021

Unlimited Solutions introduceert, in samenwerking met EY, de nieuwe plug & play-tool Flockey. Flockey is een slimme app, die gebruik maakt van gepatenteerde en awardwinnende technologie (SAP innovation award) van EY en het Scandinavische Forkbeard die afstand en duur tussen bezoekers meet en registreert met behulp van geanonimiseerde bluetooth low energy (BLE) gegevens van de mobiele apparaten, eventueel aangevuld met wearables en/of locatie beacons. Hierdoor hebben organisatoren realtime inzicht in de bezoekersstromen, afstand, duur en locatie van alle contacten van bezoekers en medewerkers in de event locatie. Zo wordt de organisatie in staat gesteld een veiligere omgeving te creëren.

Twee versies

Flockey is beschikbaar in 2 varianten; de volledig anonieme versie om bezoekers te monitoren en een versie waarbij de monitoring geïntegreerd is in een digitaal eventticket op basis van blockchaintechnologie (in samenwerking met GUTS en draaiend op het GET protocol).

Eurovision

Het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam Ahoy is het eerste grootschalige event waar Flockey ingezet wordt, zowel voor alle medewerkers als alle delegaties, maar ook voor het eventuele publiek tijdens de 9 shows. Flockey biedt de organisatie een op maat gemaakt dashboard om de menigte en zijn bewegingen in realtime te volgen en te loggen en helpt daarmee om een veiligere omgeving te creëren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!