Rotterdam AhoyRotterdam Ahoy
Back Back Locaties

Rotterdam Ahoy

  • Ahoyweg 10
    3084 BA Rotterdam

    Tel: 010 293 3300

  • Rotterdam Ahoy

In het kort

  • Multifunctioneel
  • Hallen variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2

Ga naar de website

Sinds 1971 is Rotterdam Ahoy een unieke evenementenaccommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit. De Ahoy Arena wordt voornamelijk gebruikt voor grote concerten, sporttoernooien, familieshows en conferenties en de Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2, voor onder meer beurzen en bedrijfsfeesten.

In 2020 openden de deuren van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage (concertzaal en auditorium/theater). RTM Stage is niet alleen het grootste auditorium én de grootste theaterzaal van Nederland (capaciteit 2.800) maar wordt, wanneer de stoelen compleet verwijderd zijn, een muziekzaal voor concerten en events tot 7.800 personen. RTM Stage is daarmee zowel op congres-/theater- als op concertgebied uniek in Nederland. Het RACC beschikt over 35 vergaderruimtes en mooie en ruime foyers. Met de kleinste ruimtes perfect voor kleine congressen, vergaderingen en presentaties, is Ahoy niet puur de plek voor grote conferenties maar biedt het ook ruimte voor kleinschalige evenementen. De ruimtes variëren van grootte (50 tot 2.800 personen).

Rotterdam Ahoy biedt ruimte voor business, communicatie en entertainment. Wij beschouwen Ahoy als hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. Ons hoogste doel: van tevreden bezoekers en relaties naar 'ambassadeurs’ van ons merk waardoor wij daadwerkelijk verrijking bieden en tevens continuïteit en duurzame groei waarborgen in een venue van wereldformaat.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.ahoy.nl.

ONS VERHAAL

 

Neem contact op met Rotterdam Ahoy

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Rotterdam Ahoy zal z.s.m. contact met u opnemen.