Rotterdam AhoyRotterdam Ahoy
Back Back Locaties

Rotterdam Ahoy

  • Ahoy-weg 10
    3084 BA Rotterdam

    Tel: :010 293 3300

  • Rotterdam Ahoy

In het kort

  • Multifunctioneel
  • Hallen variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2

Ga naar de website
Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit; het Sportpaleis dat vooral gebruikt wordt voor grote concerten, conferenties, toernooien en beurzen, de Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten, tentoonstellingen en beurzen.

Behalve een podium voor wereldsterren, topsporters en grote beurzen, biedt Ahoy ook een vergadercentrum, conferentiezalen, congreslocatie en presentatieruimtes. In het Congres- & Vergadercentrum kunt u terecht voor kleinere congressen, presentaties en vergaderingen. Het centrum bestaat uit een congreszaal voor 480 gasten en zes vergaderzalen die variëren in oppervlakte en voorzien zijn van alle denkbare faciliteiten. U kunt een of meerdere zalen huren en eventueel ook nog gebruik maken van het Sportpaleis en de Beurs- & Evenementenhallen die direct in verbinding staan met het Congres- & Vergadercentrum. Stelt u het zich eens voor: direct na de vergadering met uw relaties door naar een spectaculair concert.

Rotterdam Ahoy biedt een uniek totaalconcept waarmee optimaal wordt ingespeeld op de groeiende behoefte in de markt aan persoonlijk contact. Het streven van de organisatie is een winstgevende en toonaangevende internationaal opererende onderneming te zijn die beurzen, evenementen, concerten, congressen en vergaderingen initieert, organiseert, exploiteert, accommodeert en faciliteert.

Neem contact op met Rotterdam Ahoy

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Rotterdam Ahoy zal z.s.m. contact met u opnemen.