Rotterdam AhoyRotterdam Ahoy
Back Back Locaties

Rotterdam Ahoy

 • Ahoyweg 10
  3084 BA Rotterdam

  Tel: 010 293 3300

 • Rotterdam Ahoy

In het kort

 • Multifunctioneel
 • Hallen variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • State-of-the-art faciliteiten
 • 10 min. van het centrum

Ga naar de website

Al meer dan 50 jaar is Rotterdam Ahoy een unieke evenementenaccommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit. In de Ahoy Arena vinden al jaren grote concerten, sporttoernooien en familieshows plaats. De 6 Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2, zijn een geschikte locatie voor onder meer beurzen en bedrijfsfeesten.

In 2020 openden de deuren van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC). Met 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.816 zitplaatsen, prachtige foyers en expositieruimtes kunt u hier terecht voor zowel kleine als grote congressen en vergaderingen. RTM Stage is niet alleen het grootste auditorium én de grootste theaterzaal van Nederland  maar wordt, wanneer de stoelen compleet verwijderd zijn, omgetoverd tot een muziekzaal voor concerten en events tot 7.800 personen. RTM Stage is daarmee zowel op congres-/theater- als op concertgebied uniek in Nederland. 

Rotterdam Ahoy biedt ruimte voor business, communicatie en entertainment. Wij beschouwen Ahoy als hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. Ons hoogste doel: van tevreden bezoekers en relaties naar 'ambassadeurs’ van ons merk waardoor wij daadwerkelijk verrijking bieden en tevens continuïteit en duurzame groei waarborgen in een venue van wereldformaat.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.ahoy.nl.

ONS VERHAAL

 

Neem contact op met Rotterdam Ahoy

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Rotterdam Ahoy zal z.s.m. contact met u opnemen.