XsagaXsaga
Back Back Evenementenbureaus

Xsaga

  • Danzigerkade 9b
    1013 AP Amsterdam

    Tel: 020 560 6500

  • Xsaga

In het kort

  • Staging brands
  • Maakt nieuwsgierig
  • Creëert een podia voor merken
Ga naar de website
Xsaga is een advies- en productiebureau voor brandactivation, event- en entertainment marketing. Al meer dan tien jaar zetten wij merken en organisaties op een podium en regisseren wij hun verhalen. Niets voor niets is onze claim: Staging Brands.
 
Bij Xsaga werken gedreven en enthousiaste professionals met veel ervaring in marketing/communicatie- en eventmarketing. Xsaga staat voor de combinatie van strategische denkkracht, creativiteit en productionele slagkracht. Onze ambitie is opdrachtgevers te verrassen met bijzondere ideeën en concepten. Om van daaruit zorg te dragen voor een perfecte uitvoering.
 
Naast merk- en business gerelateerde projecten ontwikkelen wij ook grote publieks- en tv- evenementen voor overheden, profit en non-profit organisaties en omroepen. 
De vele (inter)nationale prijzen die we de laatste jaren kregen toebedeeld, zijn een illustratie voor het feit dat de kwaliteit van ons werk wordt herkend door de markt.
 
Wij zijn trots op de opdrachten die we hebben mogen doen (zoals bijvoorbeeld Opening Rijksmuseum, Opening Mauritshuis, Opening Muziekcentrum TivoliVredenburg) en de klanten waarvoor we nu werken zoals Ajax, Audi, de Bijenkorf, Philips, Prins Bernhard Cultuurfonds, Johan Cruyff Foundation e.v.a.
 
Meer weten? Kijk op onze website of bel Patrick Roubroeks of Henk Koenders op 020 560 6500. Een afspraak is zo gemaakt.

Neem contact op met Xsaga

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Xsaga zal z.s.m. contact met u opnemen.