AMMA Awards 2021: ouderwets (geplaceerd) feestgedruisAMMA Awards 2021: ouderwets (geplaceerd) feestgedruis
Back Back Nieuws

AMMA Awards 2021: ouderwets (geplaceerd) feestgedruis

10 september 2021

Na een zeer geslaagde digitale editie van de AMMA Awards in 2020 en een daaropvolgende lange periode van twijfel en wijzigende maatregelen, besloot branchevereniging MWG slechts drie weken op voorhand de gedurfde stap te zetten om dit jaar weer live te gaan. Met de imposante SugarCity als eervol decor voor de uitreiking van deze ‘Oscars van de Media’, keek iedereen extra reikhalzend uit naar dit unieke media event.

Het was aan XSAGA om deze spetterende awardshow weer als een ouderwets feest te laten voelen, ondanks de nog geldende maatregelen en bijbehorende beperkingen. Een uitdaging die XSAGA graag is aangegaan, met de focus op wat wél kan. Juist in deze periode is het belangrijk om in mogelijkheden te blijven denken, om met avonden als deze de beoogde impact te kunnen blijven creëren.

Energie

De top van de media industrie kon eindelijk weer samenkomen om al hun harde werk van het afgelopen jaar te vieren met diverse prijzen voor de meest creatieve en impactvolle media-uitingen. Het was daarom ook niet verwonderlijk dat de avond ronduit gonsde van energie. Het kloppende hart van de fabriek was speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een chique seated diner locatie waar de 700 genodigden aan lange tafels konden genieten van een hoogstaand driegangenmenu. Muzikaal omlijst met de swingende powersoul van de 9-koppige band Sven Hammond, onder leiding van Sven Figee, konden de gasten onverdeeld genieten van een prachtige avond.

De feestelijke uitreiking werd hierbij geleid door de sprankelende hosts Roos Simons (Talpa Network) en Jordi van de Bovenkamp (MediaMonks). Met 14 categorieën en in totaal 44 nominaties kreeg voor het eerst iedereen een specifieke prijs (Goud, Zilver, Brons en Winnaar) toebedeeld, uitgereikt door de desbetreffende juryvoorzitter die de awardwinnaars van grote hoogte bekendmaakte. Niemand minder dan William Rutten stond daarna bij de photowall alle winnaars op te wachten om dit bijzondere moment vast te leggen. Een perfect plaatje van een perfecte avond...

Foto > William Rutten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!