Binnenkort in Magazine Events: Everything is experience, experience is everything!Binnenkort in Magazine Events: Everything is experience, experience is everything!
Back Back In magazine Events

Binnenkort in Magazine Events: Everything is experience, experience is everything!

14 juni 2021

Omdat we eígenlijk niet kunnen wachten totdat het nieuwe Magazine Events op de mat valt, plaatsen we de komende tijd af en toe een sneak preview. Zo lees je in het magazine een uitgebreid jubileuminterview over past, present en future van XSAGA, dat in dit bijzondere jaar het 20-jarige jubileum mocht vieren.

Mooie ervaringen creeren

Creatief directeur en oprichter Patrick Roubroeks, production director en MT-lid Pieter Claassen, eindredacteur Sanne Hamel en projectmanager Bob Veerman vertellen hoe ze ‘de veren schudden en de knop omzetten’ om van het afgelopen jaar een succesvol jaar te maken waarin ze de transitie van eventbureau tot The Experience Company versneld doorvoerden. ‘Twintig jaar geleden kwam ik als zijinstromer de wonderlijke wereld van events binnen, waar we op basis van creativiteit mooie ervaringen creëerden’, vertelt Patrick Roubroeks. ‘Twintig jaar later doen dat nog steeds, alleen is het uithangbord veranderd en zijn we The Experience Company geworden. We bedenken en maken ervaringen die we op verschillende domeinen wegzetten. Het maakt voor ons niet zoveel uit of dat live, online of hybride is.’

Proefexemplaar?

Benieuwd naar het gesprek met drie generaties XSAGA? Het hele interview lees je in het nieuwe Magazine Events. Wil jij Events ook ontvangen? Meld je hier aan.

Fotografie: Jorrit Lousberg

Tekst: Mahlee Plekker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!