XSAGA bestaat 20 jaar: voegt daad bij woord XSAGA bestaat 20 jaar: voegt daad bij woord
Back Back Nieuws

XSAGA bestaat 20 jaar: voegt daad bij woord

03 februari 2021

XSAGA viert dit jaar feest. Ja, je hoort het goed. Zélfs, en misschien wel júist, in dit jaar. Want een speciale gelegenheid als deze is de uitgelezen kans voor het creëren van bijzondere gebeurtenissen, nieuwe belevingen en spannende ervaringen. En laat dat nou tot de kern behoren van XSAGA, al 20 jaar lang. Het hele jaar door zal XSAGA het daarom actief vieren. Met elkaar, met anderen; samen met en voor iedereen in de sector die het zo ongekend zwaar heeft (gehad). Een positief signaal voor eenieder die wel behoefte heeft aan wat slingers.

Nog niet bekend met XSAGA?

XSAGA houdt van mensen en merken, plaatst deze op een podium en verbindt ze met elkaar door betekenisvolle ervaringen en authentieke concepten. Want bij het maken van écht contact (zowel live, hybride als digitaal) is de juiste beleving doorslaggevend. XSAGA noemt zichzelf daarom ook ‘ervaring-deskundig’. Al 20 jaar lang ontwikkelen ze customer, cultural en company experiences, voor zowel kleine als grote klanten. Dat vereist strategische en creatieve denkkracht, maar ook productionele slagkracht. XSAGA is daarvoor al meermaals gehonoreerd, waardoor het bureau de #1 positie mag bekleden in zowel de BEA World Top 30 ranking en de Eventex All Star list.

Op 20 januari trapte XSAGA het jubileumjaar af met de onthulling van hun feestelijk aangeklede pand, waar ze iedereen met dezelfde missie en ambitie graag snel weer live verwelkomen. Daarna ontrolde een aantal vaste medewerkers de campagneregel ‘Everything is Experience, Experience is Everything’, waarmee het feestelijke jaar omlijst wordt. Een jaar waarin bijzonder ervaringen wederom centraal zullen staan. Al was dit er wel een van ‘de hoogste klasse’.

Foto > Jorrit Lousberg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!