XSAGA feliciteert KLM met Global Eventex Awards XSAGA feliciteert KLM met Global Eventex Awards
Back Back Nieuws

XSAGA feliciteert KLM met Global Eventex Awards

19 mei 2020

XSAGA feliciteert KLM met het winnen van maar liefst 6 Global Eventex Awards voor de bijzondere viering van hun 100-jarig bestaan vorig jaar. Eventex Awards is een prominente benchmark in de internationale evenementenbranche. De KLM100 Experience zette al haar nominaties om in een award!

Zien, doen, beleven

Vorig jaar bestond KLM precies 100 jaar. Tijdens de KLM100 Experience werden bezoekers volledig ondergedompeld in de wereld van KLM. Met een reis door het verleden, het heden en de toekomst was er van alles te zien, te doen en te beleven. Medewerkers, partners, gepensioneerden, scholieren en klanten konden de KLM100 Experience bezoeken op Schiphol-Oost. Zeven dagen lang, tussen 3 en 13 oktober, konden ze de rijke historie van KLM ervaren en initiatieven op het gebied van productvernieuwing, klantbeleving, innovatie en verduurzaming ontdekken.

KLM100 Experiencefeesten

Op twee zaterdagen, 5 en 12 oktober, konden medewerkers tijdens de KLM100 Experiencefeesten genieten van optredens van onder andere: The Night Flight, Xander de Buisonjé, Leona Philippo, de KLM Partyband, Dane & Alain Clark en eigen KLM-talenten. De avonden werden spectaculair afgesloten met verrassingsoptredens van Armin van Buuren (5 oktober) en Sunnery James & Ryan Marciano (12 oktober).

Creatieve concept

En natuurlijk is XSAGA zelf ook zeer trots. Verantwoordelijk voor het creatieve concept, het ontwerp en de productionele hub voor alle stakeholders. Het was een logistieke monsterproductie, van hangar achter de douane tot mega experience. Met dank aan de vele partijen in de Nederlandse event business die dit hoogwaardig servicegerichte event mede mogelijk hebben gemaakt. 

Beste eventbureaus

XSAGA staat hiermee op 1 van wereldwijd de beste eventbureaus met een score van 1440 punten. Nummer 2 (AIM Group International) volgt met 600 punten en nummer 3 (Kenes Group) met 580 punten. Een mooi moment om terug te blikken én vooruit te kijken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!