Back Back Evenementenbureaus

ATPI Corporate Events

 • Beechavenue 101
  1119 RB Schiphol-Rijk

  Tel: 0202011404

 • ATPI Corporate Events

In het kort

 • Toonaangevende reistechnologie en event oplossingen
 • Wereldwijde dekking
 • Een unieke combinatie van expertises
 • Toonaangevende technologie en managementinformatie
 • Een zeer flexibele service

Ga naar de website
Events zijn onze wereld. Wij weten er de weg. Ons verhaal begint bij u, bij uw doelstellingen. Die vormen ons uitgangspunt. Voor welke uitdaging u ook staat, wij gaan op zoek naar de ultieme oplossing. Of die nu ligt in reis- en evetlogistiek, op het gebied van conceptontwikkeling of in communicatie… Ons doel is altijd om uw organisatie sterker te maken. U kunt bij ons terecht voor het slagen van uiteenlopende reizen en events. Daarbij houden we altijd uw doel voor ogen. Een jubileumfeest waar nog jaren over wordt nagepraat. Een congres waar de interactiviteit vanaf spat. Succes vieren tijdens een incentivereis naar een bijzondere plek op de wereld. Of de onvergetelijke ervaring van een topsporter goud zien winnen tijdens de Olympische Spelen.

De mogelijkheden zijn onbeperkt en voor elk budget. Een klein, intiem diner voor uw directie? Of juist een groot feest voor al uw klanten? In Nederland of in het buitenland? The sky is never the limit. Voor u op maat gemaakt.

Zoekt u een partner die dat stapje extra zet? Wij weten dat elke specifieke situatie een op maat gemaakte oplossing vereist. Maatwerk, dat kunt u van ons verwachten. Voor elk project brengen wij de juiste experts bij elkaar die zich in uw wensen verdiepen. En alles op alles zetten om met de best passende oplossingen te komen. Samen brengen we het idee naar een hoger plan. Out-of-the-box denken zit namelijk in onze genen. We bedenken slimme oplossingen en halen het maximale eruit wat erin zit.


Vertrouw op de kennis van onze experts 


ATPI Corporate Events is onderdeel van ATPI, een internationaal gerenommeerde groep van gespecialiseerde reismerken. Daardoor staan we sterk en vindt u in ons een stabiele partner. De omvang van ons netwerk maakt ons uniek. De hele wereld is letterlijk ons werkterrein. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor vrijblijvende informatie over alle mogelijkheden.

Neem contact op met ATPI Corporate Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van ATPI Corporate Events zal z.s.m. contact met u opnemen.