Back Back Nieuws

Team Brunel kiest voor ATPI als travel en event partner

24 juni 2014
ATPI en Sailing Holland hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarbij ATPI alle hospitality- en event-activiteiten verzorgt voor Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race 2014-2015. Ook de reizen van het voltallige zeilteam zal ATPI gedurende deze periode organiseren.

Volvo Ocean Race
De Volvo Ocean Race is de meest prestigieuze zeilwedstrijd rond de wereld. De race start op 11 oktober in Alicante (Spanje) en eindigt op 27 juni 2015 in Göteborg (Zweden). ATPI verzorgt rondom de Leg Start in Alicante meerdere evenementen voor sponsoren van het Nederlandse zeilteam, inclusief het complete uitnodigings- en registratietraject, vluchten, logistiek ter plaatse en accommodatie. Ook bij de overige negen havenplaatsen die Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race aandoet, verzorgt ATPI de hospitality- en event-activiteiten.

Naadloos
Gideon Messink, Algemeen Directeur van Sailing Holland, toont zich verheugd dat de reis- en evenementenorganisatie zich aan Team Brunel heeft verbonden: ‘We zijn erg blij met de samenwerking met ATPI. Een professionele event partner met een passie voor sport. Doordat Team Brunel een samenwerking is van meerdere sponsoren, allemaal met eigen wensen op het gebied van travel, vinden we persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte hospitality erg belangrijk. ATPI sluit hier naadloos op aan’.

Trots
Jurrie van den Berg, General Manager Client Services van ATPI, vult aan: ‘ATPI heeft jarenlange ervaring met de organisatie van hospitality rondom grote sportevenementen als de Volvo Ocean Race. Zodoende kan Sailing Holland rekenen op een betrouwbare en professionele partner. Wij zijn uitermate trots dat we ons Official Travel, Events & Hospitality Partner van Team Brunel mogen noemen’.

Foto: teamsailingholland.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!