Back Back Nieuws

De 'collection experience' door ATP Event Experts: 'we werken niet voor ze, maar met ze!'

28 juni 2013
Inleving in de klant is niet langer genoeg, evenementenorganisaties moeten de weg kennen in de wereld van de klant. Zo ook bij de diverse Line Openings die modemerken deze maand houden. ATP Event Experts is al jarenlang nauw betrokken bij de organisatie van deze mode-events en zorgt voor de ultieme 'collection experience'.

Golf van inspiratie
Elk half jaar is het weer zover: de nieuwe collectie van modemerken wordt intern getoond. Een meerdaags evenement dat een weerzien is van de complete design-staff, winkeleigenaren en de internationale sales- en marketingmedewerkers. Deze weken tonen verschillende modemerken hun voorjaars- en zomercollectie 2014 aan inkopers. De meest invloedrijke professionals van mondiaal opererende modebedrijven worden vanuit de hele wereld naar Amsterdam ingevlogen. In een paar dagen tijd werden zij af en aan met bussen langs de diverse eventlocaties gebracht. Ook winkeleigenaren kregen een golf van inspiratie over zich heen bij de showroom-presentaties en modeshows.

Verlengstuk van het team
Myung van Leeuwen van ATP Event Experts: ‘De klant ziet ons als verlengstuk van het team, wil graag dat wij zijn naam dragen en dat we vanuit hun visie en werkwijze aan de slag gaan om het evenement steeds weer tot succes brengen. We verzorgen de registratie, accommodatie, transfers van en naar het vliegveld en de diverse venues, en verschillende meetings. Samen met de klant streven we iedere editie weer naar een beter plan en leggen we de lat nog een stuk hoger. Tijdens het event is het altijd flink knallen en lange dagen maken, maar de complimenten van de gasten en de drive van de klant geven veel energie en voldoening. Kortom: we werken niet voor ze, maar met ze!’

Bron: atpinspires.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!