Back Back Nieuws

ATP en De Boer verzorgen hospitality A1GP

06 oktober 2008
Op Circuit Park Zandvoort werd afgelopen weekend (4 en 5 oktober) voor de derde maal de A1 Grand Prix gehouden. ATP, The Advanced Travel Partner, is de exclusieve hospitality partner van de A1GP-organisatie. Hiermee is ATP de enige partij die namens de A1GP organisatie, hospitality arrangementen aanbiedt voor de A1GP-race op het circuit van Zandvoort. De Boer, partner van ATP, werd wederom gecontracteerd om tijdelijke ruimte te leveren voor dit prestigieuze evenement voor racers en raceliefhebbers. Extra accommodatie op Zandvoort

Op het Circuit Park Zandvoort bouwde De Boer circa 4000 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties. "De vele gasten die gebruik maakten van de hospitality ruimtes konden de races daardoor perfect volgen," aldus Jacobien Oosterwijk van ATP. In de befaamde Tarzanbocht, een van de mooiste locaties met uitzicht over het circuit, stond een dubbeldekker-accommodatie, die rondom voorzien was van terrassen. Daarnaast verzorgde De Boer ook accommodaties voor de landenteams en de cateringcrew.

"Onze VIP gasten hebben het gehele weekend van de A1GP kunnen genieten, zonder hinder te ondervinden van de storm die over het circuit raasde", aldus Ronald Speksnijder, Manager ATP Automotive. "Binnen zijn de races, onder het genot van uitgebreide catering, goed te volgen via de vele beeldschermen. Verder kan het racespektakel zowel binnen als buiten vanaf het terras gevolgd worden. De keuze is aan de bezoeker." Barbara Kalksma, Senior Account Manager De Boer: "Door de intensieve en goede samenwerking met ATP, zijn we dit jaar in staat geweest om een fantastisch resultaat neer te zetten en bevestigen we wederom onze sterke positie binnen de internationale autosport." 

Ondanks de slechte weersomstandigheden kwamen er ruim 85.000 bezoekers op het evenement af. Jeroen Bleekemolen eindigde namens Team Nederland tijdens de sprint en de hoofdrace van de A1GP op respectievelijk de vierde en vijfde positie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!