Back Back Nieuws

Volvo Ocean Race Festival het theater voor tweede editie ATP Event Lab

17 juni 2015
ATP Event Experts, specialist in het organiseren van corporate en sport evenementen organiseert exclusief voor Event Professionals het ATP Event Lab.

Op donderdag 18 juni 2015 vindt voor de tweede keer het ATP Event Lab plaats. Dit evenement brengt Event Professionals op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vak. De eerste editie was een doorslaand succes. Nu het spektakel van de Volvo Ocean Race het 'theater' is voor het event is de belangstelling extra groot. ATP Event Experts is de official hospitality partner van de pitstop van de Volvo Ocean Race in Scheveningen.

De bijeenkomst geeft relaties van ATP Event Experts de gelegenheid om kennis en inspiratie op te doen op het gebied van Event Management. Deelnemers kunnen de volgende onderwerpen verwachten:
• Sponsoractivatie door Wilma van Rossum, Brand Manager Global Branding Robeco. Tijdens het ATP Event Lab geeft zij een kijkje in deze wereld van het sponsorbeleid van Robeco.
• Drones de innovatie van de ‘toekomst’ door Randall van Poel. Randall zoomt in op (on)mogelijkheden drones bieden ter ondersteuning bij de organisatie van aansprekende events.
• De invloed van social media tijdens events door Anton-Jan Thijssen. Anton-Jan laat in een korte presentatie zien wat social media  kunnen betekenen voor de aandacht & publiciteit vóór, tijdens en na een evenement.

Afsluitend aan dit programma krijgen de Event Professionals een kijkje achter de schermen van de Volvo Ocean Race en wordt een rondleiding door de Race Village verzorgd. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!