Back Back Nieuws

ATPI Sport Events lanceert Olympisch digitaal platform voor consumenten

08 maart 2016
In Rio zijn de tribunes van de Olympische Spelen straks weer oranje gekleurd. ATPI Sports Events, official ticket supplier en partner van NOC*NSF, trekt deze conclusie op basis van het aantal verkochte entreekaarten tot nu toe. 

Dennis Hogenboom (Manager Sport bij ATPI Sport Events): 'De Nederlandse interesse in de Olympische Spelen is altijd al groot geweest. Wij behoren ook dit jaar tot de top landen qua inkoop van entreekaarten. Daarnaast vertrekt de grootste Nederlandse sport equipe ooit richting Rio, die met de aankomende kwalificatietoernooien van de voetbalvrouwen, volleybaldames, waterpolo en handbalvrouwen, nog enorm kan groeien.'

Een platform voor alle Olympische fans
ATPI Sports Events lanceert vandaag, 150 dagen tot de Spelen, in samenwerking met SportVibes Digital een nieuw digitaal platform waar iedereen zijn olympische droomreis kan samenstellen. Dit maakt het voor nog meer Nederlanders mogelijk om naar Rio te gaan deze zomer. Het digitale platform werkt volgens keuzemodules en op basis van favoriete sporten. Voor ATPI Sports Events, al 20 jaar de officiële reispartner van het NOC*NSF, is het de eerste keer dat het een Olympisch reisplatform lanceert voor de consument. 

Hogenboom: 'We merkten dat naast alle bedrijven waarvoor wij reizen organiseren naar de Spelen, er ook steeds meer verzoeken kwamen voor geheel verzorgde reizen vanuit de olympische fans. Voor ons een reden om ons aanbod en onze dienstverlening ook verder op hen af te stemmen. Van de beste entreekaarten voor de favoriete sporten tot aantrekkelijk geprijsde vluchten naar Rio en betrouwbare en centraal gelegen accommodaties op de Copacabana en Ipanema - alles kan samengesteld worden naar eigen wens. Wij willen een trip naar de Spelen voor iedereen mogelijk maken'.  

Kijk voor meer informatie op atpi.com/olympischespelen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!