Back Back Nieuws

ATP Event Experts helpt Judobond op weg naar Olympische Spelen 2016

14 oktober 2014
Judo Bond Nederland heeft ATP Event Experts aangewezen als preferred reispartner tot en met eind 2016. De bond heeft een uitgesproken ‘Rio-missie’ en hoopt wederom medailles te behalen bij de aanstaande Olympische Spelen. Aan ATP Event Experts de taak om alle reizen te organiseren en de bond de komende twee jaar te ondersteunen bij het onder de aandacht brengen van de sport.

Judo is een focussport van nationale sportkoepel NOC*NSF en is naar verwachting één van de Olympische onderdelen waar Nederland medailles gaat halen in 2016. ATP Event Experts kent een lange traditie in het ondersteunen van sportteams en individuele sporters bij hun reisbehoeftes en –planning, ook bij de Olympische en Paralympische Spelen. De reis- en evenementenorganisatie zal voor de Nederlandse judoka’s de reizen naar buitenlandse wedstrijden verzorgen evenals de reizen naar de trainingskampen in het buitenland.

Juiste partner
‘We zijn er trots op dat we in ATP Event Experts een absoluut A-merk aan ons hebben gebonden. Onze sporters reizen het hele jaar door de wereld over en met ATP Event Experts beschikken we nu over de juiste partner om het vele reizen zo goed en effectief mogelijk te realiseren. Gezamenlijk zien we de reis naar Rio met vertrouwen tegemoet’, vertelt Theo Fledderus, algemeen directeur van de Judo Bond Nederland.

Rio-missie
Willem Starink, Divisional Managing Director ATP Event Experts: ‘Judo Bond Nederland is een zeer sympathieke club die er elke keer weer in slaagt om met relatief minimale middelen het hoogst haalbare te bereiken. Wij kunnen ons bovendien compleet aansluiten bij hun Rio-missie, ook wij kijken alweer uit naar de volgende Olympische Spelen. Met onze expertise in het verzorgen van reizen voor topsporters, hopen wij een steentje bij te kunnen dragen bij hun succes in Rio de Janeiro in 2016.’

Goud op de Werkvloer
ATP Event Experts mag zich een Topsportvriendelijke Werkgever noemen. Sinds maart 2011 is de 25-jarige professioneel judoka Neal van de Kamer in dienst bij ATP Event Experts als onderdeel van het programma Goud op de Werkvloer, een initiatief van NOC*NSF, Randstad en stichting Sport & Zaken. Door deze topsporter een werkplek aan te bieden, helpt ATP Event Experts hem met het opbouwen van een professionele carrière naast (of na afloop van) zijn sportbeoefening. Ook Van de Kamer heeft een ‘Rio-missie’. Over zijn weg naar de Olympische Spelen blogt hij op atpinspires, het online platform van ATP Event Experts.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!