TeamfotoTeamfoto
Back Back Nieuws

ATPI introduceert gespecialiseerde Topsportdesk

29 mei 2017

Vandaag lanceert ATPI Sports Events, de sportdivisie van de internationale reis- en evenementenorganisatie ATPI Group, haar Topsportdesk, een gespecialiseerde reis-service voor topsportend Nederland.

De Topsportdesk bestaat uit een team van specialisten dat 24/7 bezig is om de beste reis- en verblijfmogelijkheden te verzorgen voor atleten, teammanagers en sportbonden. Dit gebeurt niet alleen met de juiste kennis van afwijkende procedures voor groepsvervoer en jarenlange logistieke ervaring op sportevenementen. Zorgvuldig opgebouwde persoonlijke profielen met specifieke voorkeuren – zoals seating, maaltijden en onmisbare bagage – dragen bij aan snelle klantherkenning en op maat gemaakte reisschema’s. Net als bij de topsport zelf staan voorbereiding, timing, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel bij de Topsportdesk.

Onvoorziene zaken

Helen van Berkel, Managing Director Corporate & Sports Events: 'We zijn getraind om in te spelen op onverwachte zaken zoals overboekte vluchten, bagage met extreme afmetingen en last-minute kwalificaties. Dankzij onze eigen balie op Schiphol Airport zijn we 24/7 bereikbaar. We begeleiden onze klanten vervolgens ook op locatie om ze snel en veilig naar hun bestemming te brengen. We zijn er zeer trots op dat wij op deze wijze een bescheiden bijdrage kunnen leveren aan de topprestaties van de beste atleten van Nederland.' 

ATPI Sports Events heeft jarenlange ervaring in de sportwereld en de dynamiek die hiermee gepaard gaat. Het bedrijf verzorgt voor haar zakelijke klanten reis- en hospitalitydiensten naar vooraanstaande internationale evenementen als WK Roeien, Europa League, Champions League, Volvo Ocean Race, WK Rugby en de Olympische Spelen. Naast haar zakelijke klanten bedient ATPI Sport Events al lange tijd ook de topsportsector in Nederland. Zo zijn ze al 20 jaar Official Ticket & Travel partner van NOC*NSF, zijn ze reispartner van Feyenoord en verschillende sportbonden zoals de JBN, KNWU, KNZB en KNRB. De kennis en kunde die het bedrijf daarmee op heeft gebouwd, zijn nu gebundeld in de Topsportdesk.

Ontzorgen

Van Berkel: 'Waar de sporters en hun begeleiders zich volledig focussen op de topsportprestatie, verzorgt het Topsportdesk team op de achtergrond reis, verblijf en verdere logistiek. Onze ervaren specialisten zorgen er op doortastende wijze voor dat ploegen, teams en individuele sporters op dat vlak totaal ontzorgd worden - voorafgaand, tijdens en na trainingskampen, EK’s, WK’s en wereldbekers. Dat gaat ver. Van uitdagende locatievereisten tot last minute visa-aanvragen en van complexe reisschema’s tot zeer afwijkend sportmaterieel. Om tot grootse sportieve prestaties te komen, moeten voor de topsporter en zijn of haar omgeving de randvoorwaarden 100% kloppen. Met onze Topsportdesk kunnen wij ze hierbij volledig toegewijd van dienst zijn.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!