Back Back Nieuws

'Voor idioten, door idioten': ATP organiseerde Summercourse GvE

21 augustus 2014
ATP Event Experts verwelkomde afgelopen dinsdag leden van het Genootschap voor Eventmanagers voor een Summercourse. Bij de informele meeting stond de liefde voor het event-vak centraal. ATP Event Experts, onderdeel van de internationale ATPI Groep, gaf de eventmanagers een ‘Tour d’Amour’ langs personen en bedrijven met een passie voor het vak.

Idioot
Dit is het tweede jaar dat ATP Event Experts de Summercourse organiseerde. Vanwege de succesvolle sessie in 2013 was een recordaantal eventmanagers aanwezig. Het thema van de Summercourse ‘Voor idioten, door idioten’ sprak ook aan. Philip Mulié, Manager Events bij ATP Event Experts legt uit: ‘Uiteraard met een stevige knipoog, maar wij zijn toch allemaal een beetje idioot als we in dit vak werken. Met behulp van ons netwerk zijn wij tot een leuk en inspirerend programma gekomen en we zijn ontzettend blij dat dit idee zo goed is ontvangen.’

Piet Boon®
De Tour d’Amour startte vanaf het ATPI-kantoor in Schiphol-Rijk en bracht de deelnemers in Lelijke Eendjes naar inspirerende relaties van ATP Event Experts. De eerste ‘pitstop’ was op het hoofdkantoor van de multidisciplinaire designstudio PIET BOON®, waar creatief directeur Karin Meyn uitweidde over haar (liefde voor het) vak. Ook zoomde Meyn in op het belang van decoratie en gaf ze de eventmanagers slimme tips voor de aankleding van hun event.

Mysteryland
Na deze sessie reden de Eendjes in karavaan door naar Haarlemmermeer voor een bezoek aan de opbouw van Mysteryland, één van de festivallabels van ID&T waarvoor ATP Corporate Travel (ook een merk van ATPI) de zakelijke reizen verzorgt. Philip: ‘Onze gasten kregen een exclusief kijkje achter de schermen van ‘s werelds langstlopende elektronische muziekfestival. In de Eendjes reden we het terrein op waar we op een mooi uitzichtpunt werden ontvangen door het Mysteryland team. Vervolgens kregen onze gasten een rondleiding over het immense terrein waar aanstaande zaterdag zo’n 60.000 bezoekers rondlopen.’ De middag sloot af in het personeelsrestaurant van ATPI met een borrel en een tapcursus van een professionele bartender.

Preferred Bureaus
In samenwerking met de Preferred Bureaus organiseert het Genootschap voor Eventmanagers voor haar leden een zestal Summercourses. De Preferred Bureaus nemen elk in een twee uur durende cursus de deelnemers mee in een sessie vol creativiteit. Philip: ‘Wij zijn blij dat we als Preferred Bureau de leden wederom hebben mogen ontvangen. De inspirerende sessie heeft voor ons als reis- en eventorganisatie zeker toegevoegde waarde en hopelijk ook voor de aanwezige eventmanagers!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!