Dag van de Event Manager 2020: De Glazen BolDag van de Event Manager 2020: De Glazen Bol
Back Back Nieuws

Dag van de Event Manager 2020: De Glazen Bol

19 juni 2020

In 2018 werd de Dag van de Event Manager gelanceerd. Ook dit jaar wil de initiatiefnemer, ATPI Corporate Events, deze dag niet zomaar voorbij laten gaan en iedereen die events organiseert zal in het zonnetje gezet worden. Normaal gesproken vindt deze dag op 21 juni plaats: de langste dag van het jaar waarop Eventmanagers na maanden hectiek even op adem kunnen komen. Aangezien deze datum dit jaar in het weekend valt, is er besloten om de Dag van de Event Manager op dinsdag 30 juni te vieren met een interactief digital event tussen 10-12 uur.

Glazen Bol

Voor deze editie is ‘De Glazen Bol’ als thema gekozen. Niemand kan de toekomst voorspellen, zeker niet met de huidige uitdagingen. Daarom wil de organisatie,  graag met vakgenoten uit verschillende branches discussiëren over nieuwe ontwikkelingen en trends. Het event zal ingeleid worden door Christine Boland. In haar tijdsgeestanalyse BEING HUMAN hanteert zij drie 'principles of progress', onder andere Hack the perspective: de wereld op zijn kop. ‘Ontstaan in reactie op te hooggespannen verwachtingen en het voortdurend streven naar perfectie en efficiëntie. Een rebels weerwoord tegen de winnaarsmentaliteit en de obsessie met eindeloze zelfverbetering. Toen ik dat formuleerde kon ik niet bevroeden dat dit, net als de twee andere principles of progress in corona context alleen nog maar meer noodzakelijk zou zijn. Zo 'hack' ik ook mijn eigen 'perspective'.Onder de energieke leiding van dagvoorzitter Wendelien Wouters zal in een interactieve paneldiscussie Maarten Schram (Managing Director van IDEA) de laatste branche-insights geven en zullen Niels Janssen (Digital Expert FX Agency) en John Bergmann (Client Service Manager ATPI Corporate & Sports Events) hun visie delen op de toekomst van events. En uiteraard kan je ook tijdens het event zelf middels een live-chat actief deelnemen aan de paneldiscussie.

Registreer je hier voor deelname aan de Dag van de Event Manager 2020: Voor een beperkt aantal gasten is er de mogelijkheid het event live bij te wonen en een kijkje achter de schermen te nemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!