Back Back Nieuws

ATPI Group presenteert nieuw internationaal gezicht

30 juli 2015
Na een aanzienlijke groei, wereldwijd, in combinatie met een daarbij passende nieuwe organisatiestructuur, presenteert ATPI een nieuwe internationale huisstijl. De nieuwe huisstijl houdt het bestaande ATPI logo als basis met daaronder de vier commerciële pilaren, die staan voor de vier specialisaties. ATP Travel wordt ATPI Corporate Travel. ATP Instone gaat verder onder de naam ATPI Griffinstone. En het huidige ATP Event Experts wordt opgesplitst in onze twee specialisaties; ATPI Corporate Events en ATPI Sports Events.

ATPI Corporate Travel
Door middel van een proactieve en strategische samenwerking met klanten levert ATPI Corporate Travel op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke doelstellingen van de klant.

ATPI Griffinstone 
Wereldwijd gericht op reisoplossingen voor de scheepvaart en energie industrie. ATPI Griffinstone levert specialistische sector kennis en innovatieve oplossingen voor de behoeftes van klanten. Door de recente overname van Griffin Travel garandeert ATPI Griffinstone een bredere dekking van kantoren wereldwijd, meer inkoopkracht en verdere technologische innovatie.

ATPI Corporate Events
Een fullservice evenementenorganisatie gericht op Meetings, Incentives, Congressen en Events. De kennis, het netwerk en jarenlange logistieke ervaring is in huis om de doelstellingen van de klant, waar ook ter wereld, te behalen.

ATPI Sports Events 
Al jarenlang is ATPI Sports Events partner bij internationale sport events zoals de Olympische Spelen, Commonwealth Games, het WK Rugby en bij diverse voetbal-, hardloop- en zeilevenementen.

De mensen achter deze nieuwe identiteit blijven dezelfde specialisten: Met dezelfde service, persoonlijke betrokkenheid en energie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!