Volg de gratis webinar over veiligheid van ATPIVolg de gratis webinar over veiligheid van ATPI
Back Back Nieuws

Volg de gratis webinar over veiligheid van ATPI

29 juni 2017

Calamiteiten, onveilige situaties bij grote evenementen en cybercrime zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Hoe zorgen event organisatoren ervoor dat hun congres, event of incentive zo veilig mogelijk is? ATPI Corporate Events deelt haar kennis met de gratis webinar: In 3 stappen naar een veilig event op donderdag 6 juli om 10:00 uur.

Balanceren tussen goede voorbereiding en optimaal reactievermogen

Yolanda Logt, Manager ATPI Corporate Events: 'Veiligheid staat nog lang niet bij alle bedrijven op de kaart bij het organiseren van een event. En dat terwijl er steeds meer dreiging wordt ervaren, zowel fysiek als digitaal. Wij vinden het noodzakelijk om goed na te denken over een ''zo veilig mogelijk'' event of reis en bereiden achter de schermen voor ieder event of reis een uitgebreid calamiteitenplan voor. Want 100% veiligheid kan niemand garanderen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de eventbranche hebben we de nodige onvoorziene zaken meegemaakt, zoals 9/11, het overlijden van een deelnemer, de aswolk, een bommelding, slecht weer en ontruiming van de eventlocatie of hotel. Met deze webinar willen we onze kennis en ervaring met eventmanagers delen. In een interactieve sessie geven we ze handvatten voor een optimale voorbereiding. Tegelijkertijd spreken we met elkaar over ''what if'' – hoe reageer je als er toch iets onverwachts gebeurt.'

Tips & advies

Pien Keizer-de Vries, Client Services Manager van ATPI Corporate Events deelt in 40 minuten, alle ins en outs rondom evenents veiligheid. Hij geeft eventmanagers praktische tips, bijvoorbeeld voor het maken van een risicoanalyse.

Aanmelden

De webinar In 3 stappen naar een veilig event vindt plaats op donderdag 6 juli om 10:00 uur. Deze webinar is voor iedereen die beroepsmatig zakelijke events organiseert. Aanmelden kan via de aanmeldpagina webinar veilig event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!