Back Back Nieuws

Grote belangstelling bedrijfsleven voor Volvo Ocean Race Festival

02 april 2015
De Volvo Ocean Race, die in juni ons land aandoet, trekt nu al enorme belangstelling bij het bedrijfsleven. Voor de relatiemarketing arrangementen in het de hospitality gebied, dat wordt ingericht in de haven van Scheveningen, stromen de aanmeldingen binnen. Op de speciale hospitality schepen is al bijna geen beschikbaarheid meer. Ook de verkoop van losse kaarten voor de speciale hospitality suite verloopt boven verwachting.

Exclusieve hospitality partner
ATP Event Experts is door het organisatiecomité van het Volvo Ocean race Festival aangewezen als exclusieve hospitality partner. De langste en zwaarste oceaan zeilrace ter wereld doet voor het eerst ons land aan. 18, 19 en 20 juni 2015 meren de schepen af de haven van Scheveningen. Het Volvo Ocean Race Festival is gratis toegankelijk en de organisatie mikt op een zeer breed publiek van festival- tot zeilliefhebbers.

Resterend hospitality aanbod 
Het hospitality-aanbod is beschikbaar voor bedrijven en particulieren. ATP Event Experts is door het organisatiecomité van het Volvo Ocean race Festival aangewezen als exclusieve hospitality partner. Om aan de uiteenlopende wensen van het bedrijfsleven tegemoet te komen, heeft ATP Event Experts verschillende pakketten samengesteld, gebruik makend van de experience faciliteiten van het Volvo Ocean Race Festival. De festiviteiten vinden plaats op het voormalige Norfolk terrein dat letterlijk aan de haven ligt waar de zeven ‘rond de wereld raceboten’ in juni 2015 afmeren.

Foto: teamsailingholland.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!