Back Back Nieuws

ATP Event Experts heeft exclusief complete arrangementen naar Rio2016

06 mei 2015
De verkoop van arrangementen naar de Olympische Spelen 2016 is in Nederland van start gegaan. Door de verwachte grote belangstelling van supporters en sportliefhebbers uit alle delen van de wereld zijn hotels, maar ook transportmiddelen nu al schaars. ATP Event Experts biedt complete arrangementen, bestaande uit retourvlucht, accommodatie, gegarandeerde entreekaarten en lokale transfers. In het Zuid-Amerikaanse land zijn complete arrangementen de beste garantie voor een geslaagd bezoek aan het sportevenement.

ATP Event Experts is al ruim 5 jaar geleden, met ondersteuning van haar lokale organisatie, van start gegaan met de voorbereidingen voor Rio2016. Zo kon voor de Nederlandse markt tijdig een uitgebalanceerd aanbod van accommodatie, entreekaarten en transportmiddelen worden veilig gesteld.

Speciale website
Op de speciale Rio2016 website zijn alle details te vinden over het aanbod van olympische arrangementen. Verder worden bezoekers uitvoerig geïnformeerd, zowel over de wereldstad Rio de Janeiro als over alles wat nodig is voor het goed voorbereiden en plannen van een bezoek aan de Olympische Spelen. De informatie wordt continue up-to-date gehouden. Als exclusieve aanbieder van olympische entreekaarten in Nederland verkoopt ATP Event Experts ook losse entreekaarten via de website. Naar verwachting wordt hier aan het begin van de zomer mee gestart.

Exclusief
ATP Event Experts heeft sinds 1997 een intensief samenwerkingsverband met NOC*NSF. Zij is jarenlang official reis- en event partner van de sportkoepel NOC*NSF en heeft in ons land de exclusieve rechten voor de verkoop van arrangementen en kaarten. Naast het samenstellen van de arrangementen vervoert zij ook al jaren het Nederlands Olympisch en Paralympisch Team.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!