Back Back Nieuws

Relatiemarketing op hoge snelheid

17 september 2008
Op 4 en 5 oktober aanstaande zal het A1GP World Cup of Motorsport Powered by Ferrari-circus neerstrijken op Circuit Park Zandvoort. Jij kunt erbij zijn! ATP, The Advanced Travel Partner, biedt als exclusieve hospitality partner van A1GP, de mogelijkheid om dit spectaculaire evenement close mee te maken.

"Geheel verzorgd, op verschillende niveaus hoogwaardige hospitality beleven. Inclusief catering, toegang tot zowel het circuit als de paddock én goede plaatsen. De A1GP is niet alleen de enige raceklasse ter wereld waarbij landenteams het tegen elkaar opnemen, opmerkelijk is ook dat de teams met gelijkwaardige auto’s rijden," aldus ATP.

Voor het eerst in de historie van de A1GP World Cup of Motorsport wordt de strijd gevoerd met 23 identieke A1GP Powered by Ferrari-bolides. Deze worden aangedreven door een 600pk sterke Ferrari V8-motor. Nederland wordt vertegenwoordigd door het A1 Team Nederland, dat wordt gerund door Jan Lammers. De Zandvoort-race is de eerste van het seizoen 2008/2009. Vorig jaar was de eerste race een van de succesvolste evenementen voor Circuit Park Zandvoort; met in totaal meer dan 100.000 bezoekers. Op de wedstrijddag trok het evenement zo’n 65.000 toeschouwers, een absoluut record voor het circuit.

 

Dit spectaculaire evenement bijwonen? Klik hier voor meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!