ATPI Benelux lanceert Nederlandse podcast-serie over travel- en eventmanagementATPI Benelux lanceert Nederlandse podcast-serie over travel- en eventmanagement
Back Back Nieuws

ATPI Benelux lanceert Nederlandse podcast-serie over travel- en eventmanagement

14 juni 2021

Op 10 juni jl. lanceerde ATPI Benelux de eerste Nederlandse podcast-serie over de expertise van travel- en eventmanagement anno 2021. In verschillende podcasts worden actuele en uiteenlopende vraagstukken besproken die nu spelen binnen de wereld van zakenreizen en eventmanagement.

Experts aan het woord

Elke aflevering zijn er andere experts te gast. Specialisten met ieder een eigen visie op de toekomst van travel- en/of eventmanagement. Het zijn geen standaard informatieve podcasts, maar afleveringen met verrassende vragen, prikkelende stellingen en humor. Is reizen met een grote groep iets wat we na corona terug gaan zien? Hebben leden van een orkest hier bijvoorbeeld nog wel behoefte aan? Hoe zorg je voor de 'sparkle' bij online en hybride events, of live op locatie? Hoe belangrijk is netwerken in de sportwereld? En wat is het geheim achter een succesvolle travel- en eventorganisatie?

Tot en met 1 juli zal iedere donderdag een nieuwe aflevering worden gelanceerd. Klik hier voor meer informatie. De podcast-serie is te beluisteren via Spotify én te bekijken via Youtube.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!