Back Back Nieuws

Kaarten Olympische Spelen Rio vanaf vandaag verkrijgbaar via ATP Event Experts

22 juni 2015
De verkoop van losse entreekaarten voor de Olympische Spelen is vanmorgen van start vandaag, via de webshop van ATP Event Experts. Bezoekers kunnen zich registreren in de webshop, na registratie verschijnt automatisch een overzicht van beschikbare entreekaarten. Deze kan men direct bestellen en betalen met creditcard (Visa en Mastercard) en iDeal.

Get ready for Rio 
ATP Event Experts heeft entreekaarten beschikbaar voor diverse sporten tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. De kaartverkoop voor de Nederlandse markt is opgebouwd rondom sporten waar Nederlandse medaillekansen liggen zoals Atletiek, Hockey en Paardrijden. Daarbij zijn er ook veel kaarten beschikbaar voor wedstrijden die plaats vinden op spectaculaire locaties. Hierdoor kunnen sportliefhebbers genieten van een optimale 'Olympische ervaring'. Denk aan beachvolleybal en windsurfen op de wereldberoemde Copacabana, voetbal in Maracanã voetbalstadion waar ook de openings- en sluitingsceremonie te zien zijn, en de nieuwe olympische sporten rugby in het Deodoro Stadion en golf op de speciale Olympic Golf Course.

Zorgeloos op reis
Door de verwachte grote belangstelling van supporters en sportliefhebbers uit alle delen van de wereld zijn hotels, maar ook transportmiddelen nu al schaars. ATP Event Experts biedt daarom naast losse entreekaarten ook complete arrangementen aan op de website. De pakketten bestaan uit retourvlucht, accommodatie, gegarandeerde entreebewijzen voor olympische wedstrijden en lokale transfers. De reiziger hoeft zelf niets meer te regelen.

Partnership NOC*NSF 
ATP Event Experts heeft sinds 1997 een intensief samenwerkingsverband met NOC*NSF. ATP Event Experts is Official Ticket & Travel Agent van de sportkoepel NOC*NSF en heeft in ons land rechten voor de verkoop van arrangementen en entreekaarten voor de Olympische Spelen. Daarnaast vervoert zij ook al jaren het Nederlands Olympisch en Paralympisch Team.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!