Back Back Nieuws

Yolanda Logt nieuwe Manager Meetings, Incentives, Conferences & Events bij ATP Event Experts

27 november 2013
Yolanda Logt is aangesteld als Manager Meetings, Incentives, Conferences & Events bij ATP Event Experts. Daarmee is ze verantwoordelijk voor de complete Meetings, Incentives, Congressen en Events-tak en maakt zij deel uit van het MT van ATP Event Experts.

Historie
Yolanda Logt heeft een lange historie in het MICE-vak. Tot 2010 was zij werkzaam bij Carlson Wagonlit Travel (CWT) in verschillende functies, waarvan het laatste jaar als Commercial Director bij CWT Meetings & Events. Begin 2010 is Logt gestart met haar eigen meetings en events consultancybedrijf MYLE Consultancy. Tevens is ze een van de oprichters van SHARE TODAY. Logt is bovendien lid van diverse belangenverenigingen waaronder MPI (Meeting Professionals International), waar ze een functie vervult in het marketing en communicatie comité. Ook bekleedde ze een bestuursfunctie bij SITE Nederland.

MICE-ervaring
Willem Starink, Divisional Managing Director ATPI: ‘Met Yolanda halen we een schat aan MICE-ervaring in huis. Ik ben ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de groei die we met ATP Event Experts voor ogen hebben.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!