Back Back Nieuws

Nieuwe functionaliteiten in On The Go-app van ATPI

15 oktober 2014
Na de update van de zakelijke reis app ATPI On The Go begin dit jaar, lanceert ATPI nu verdere ontwikkelingen van zijn mobiele applicatie. De nieuwe versie biedt verbeterde mobiele functionaliteiten en een moderne look & feel.

Gebruikers van de app kunnen nu geboekte vluchten, hotels evenals trein- en autoreserveringen in één compact overzicht bekijken. iPhone- en iPad-gebruikers slaan de vluchtinformatie bovendien eenvoudig in ‘Passbook’ op. Door verbeteringen in het design wordt de app nog eenvoudiger in gebruik en makkelijk te bedienen.

Feedback
De updates zijn ontwikkeld na feedback van gebruikers en ondersteunen bestaande functionaliteiten waaronder een mobiele database die automatisch vluchtdetails voor alle boekingen laadt. Evenals alerts en real-time updates over vluchtschema’s die van invloed zijn op specifieke vluchten van reizigers.

Peter Muller, Chief Operating Officer, Europe & USA, ATPI: ‘Deze laatste ontwikkelingen van ATPI On The Go zijn geïmplementeerd om in te spelen op de vraag van onze klanten, die continue verandert. Het nieuwe design en functionaliteiten komen tegemoet aan de behoefte van de moderne zakenreiziger die deze moderne mobiele technologie (van ons) verwacht. Reisdata kan geïntegreerd worden met andere mobiele en digitale middelen, waardoor alle benodigde informatie altijd binnen handbereik is.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!